Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem recept TopRecepty ...
Vyndáme z hrnce a do zbylého oleje vhodíme cibuli nakrájenou na kostičky, osmahneme, vrátíme maso, přidáme i švestky opláchnuté horkou vodou, hřebíček, odložený stroužek česneku nakrájený na plátky a podlijeme vínem. Necháme pomalu dusit na mírném ohni, občas zkontrolujeme a promícháme, je-li třeba,
Podobné recepty jako Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem TopRecepty ...
Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem fotografie 2
Fotografie k receptu Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem Domů - Recepty - Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem Zpět na recept
Podobné recepty jako Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem fotografie 2
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) 5,0 (33×) zizala 37 názorů 15. 1. 2014 19:37 zizala +1 další fotka Přidat fotku Suroviny 4 1 kg hovězího masa (kližka, pěkné zadní, ale i líčka jsou vhodná) 1 morková kost 8 -12 menších šalotek 3 větší stroužky česneku 1 velká
Podobné recepty jako Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
Hovězí na víně a kořenové zelenině recept
Dáme cibuli na stranu a přidáme oloupanou a nakrájenou zeleninu na kostičky. Necháme opéct do barvy a přidáme kostky masa. Maso necháme zatáhnout asi deset minut, přidáme bobkový list, nové koření, sůl a podlijeme červeným vínem tak, aby bylo maso zcela ponořené (do jeho výšky), budete potřebovat zh
Podobné recepty jako Hovězí na víně a kořenové zelenině
Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou recept ...
panenka vepřová, povidla švestková, vývar hovězí, víno portské, jalovec, tymián čerstvý, sůl, pepř, olej. Panenku osolíme a opepříme a opečeme ji na rozpálené pánvi s olejem ze všech stran. Měla by zůstat uvnitř šťavnatá, takže ji opékáme cca 2 minuty….
Podobné recepty jako Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou ...
Oháňka na červeném víně
Oháňka na červeném víně. Oháňka na červeném víně Zdroj: isifa.com. 8x. Maso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čekat nebeská dobrota s křehkým masíčkem. 6 porcí.
Podobné recepty jako Oháňka na červeném víně
Hovězí s mrkví na červeném víně recept
Přidat komentář. Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, česnek, sůl, pepř, bobkový list, tymián, víno červené suché, vývar hovězí, mouka hladká, olej. Maso nakrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Použijeme nejlépe těžký litinový kastrol, ve kterém….
Podobné recepty jako Hovězí s mrkví na červeném víně
Jelení kýta se švestkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na plátky a po stranách jej nařízneme (asi 4 řezy - aby se maso nekroutilo). Do hlubší pánve nalijeme olej, maso na něm prudce orestujeme, než se stáhne. Osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a zakryjeme pokličkou, dusíme do té doby, než maso změkne.
Podobné recepty jako Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory ...
Zalijeme červeným vínem, necháme odpařit, přilijeme vývar a nakrájené mandle, provaříme. Přidala jsem ještě šťávu z půlky pomeranče, to už dochutíme podle sebe, jestli sladší nebo kyselejší.
Podobné recepty jako Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory ...
Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou recept
švestkova omačkas pernikem uzený se švestkami. Suroviny: maso vepřové uzené, bobkový list, cibule, česnek, koření nové koření, pepř černý, voda, máslo, mouka hladká, povidla švestková, perník strouhaný, cukr, maso uzené, koření hřebíček, skořice mletá, sůl. Uzené maso vložíme do studené vody tak, ab
Podobné recepty jako Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou
Kachní prsa na pánvi se švestkovou omáčkou recept
Kachní prsa vyndáme z trouby a zabalíme do alobalu na cca 5-6 minut, aby se šťáva v mase dobře rozležela. Maso uvnitř prsíček by mělo být narůžovělé, ne vysušené. Švestková povidla zředíme červeným vínem a kapkou vývaru, zamícháme a krátce povaříme.
Podobné recepty jako Kachní prsa na pánvi se švestkovou omáčkou
Hovězí vařené, pod čepičkou dušené recept
Postup přípravy. Sýr nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle, rajčátka a lístky rozmarýnu nakrájíme nadrobno a všechno důkladně promícháme s nastrouhaným křenem. V hlubší pánvi na rozehřátém oleji necháme lehce zezlátnout slaninu společně s cibulí.
Podobné recepty jako Hovězí vařené, pod čepičkou dušené
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem recept ...
Hovězí líčka prudce z obou stran opečeme v hrnci na rozpáleném sádle a podlijeme červeným vínem, přidáme na větší kusy nakrájenou zeleninu, nové koření a bobkový list. Jak získat víno k vaření bez otevření lahve Lehce promícháme, osolíme, opepříme a necháme na malém plameni tzv. táhnout pod pokličko
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem ...
Hovězí výkřik recept
Nakrájíme si maso na kostky, kdo chce může nakrájet na nudličky, dáme na olej se zpěněnou cibulí, přidáme kmín, citronovou kůru, zázvor, trošku octa a sůl. Orestujeme do hněda, zalijeme hovězím vývarem, který občas doléváme a dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Hovězí výkřik
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek. Hovězí oháňka vyžaduje dlouhou přípravu, ale za dostatek času se odmění skvělou chutí. Připravíme ji na slanině s červeným vínem a kořenovou zeleninou. Recept je inspirovaný kuchyní Grandhotelu Šroubek.
Podobné recepty jako Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Hovězí váleček v mrkvi recept
cca 1 l hovězího vývaru (nebo 2 kostky gelového hovězího bujonu - používám Knorr) 400 g mražených mini mrkviček (použila jsem Nowaco) 2 bobkové listy sůl pepř 2-3 lžíce ovesných vloček (podle toho, jak má kdo rád hustou omáčku) 150 ml smetany na vaření 12% voda dle potřeby Naše kuchařky právě v prod
Podobné recepty jako Hovězí váleček v mrkvi
Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu) recept
Postup přípravy Maso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v přikrytém hrnci. Asi po 20 minutách varu odstraníme pěnu, která se nám vytvořila na povrchu hladiny.
Podobné recepty jako Hovězí vařené se zeleninou (pot-au-feu)
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná s bramborovou kaší. Recept je časově náročný, ale chuť výborn
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Hovězí vemínko smažené recept
Přidáme cibuli, očištěnou kořenovou zeleninu a koření a vaříme do změknutí (cca 2 - 3 hodiny, záleží na stáří dobytčete). Měkké vemínko buď necháme vychladnout nebo zchladíme ve studené vodě, potom ho nakrájíme podle další úpravy na plátky nebo na kousky velikosti sousta.
Podobné recepty jako Hovězí vemínko smažené
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré recept ...
Suroviny: veverka hovězí, květák, brambory, máslo, smetana ke šlehání, pepř, maliny, víno portské, cukr moučkový. Veverku nasolíme, opepříme a dáme odpočinout do chladu alespoň na 30 minut. Mezitím dáme vařit brambory a květák (může být v jednom hrnci).….
Podobné recepty jako Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré ...
Hovězí kostky ve sladkokyselé omáčce se smetanou recept ...
Suroviny: kližka hovězí, slanina, salám měkký, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, olej, paprika sušená sladká, lák z okurek, vývar hovězí, hořčice plnotučná, vejce, pepř mletý, sůl, smetana sladká, mouka hladká
Podobné recepty jako Hovězí kostky ve sladkokyselé omáčce se smetanou ...
Hovězí roštěná ve špekové omáčce recept
Uzený špek nakrájíme na menší kostičky, opatrně a zlehka vyškvaříme a škvarečky uzeného špeku vyndáme. Do tuku vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit, lehce do tmavší barvy. Zalijeme teplým vývarem, pokud nemáme vývar, použijeme vodu a bujón.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná ve špekové omáčce
Hovězí v ústřicové omáčce recept
Hovězí v ústřicové omáčce Hodnocení receptu je 4,8 (12×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. 1974andrea 18 názorů 11. 1. 2012 13:23 1974andrea Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 300 g 300 g hovězí roštěná (svíčková... ) 1 1 větší mrkev 1 1 červená paprika 1 1 cibule 1/2 1/2 bro
Podobné recepty jako Hovězí v ústřicové omáčce