Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2016 19:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie931 kJ / 223 kcal
Bílkoviny0,89 g
Tuky0,32 g
Vláknina3,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 4. 2016 15:11

babi: Můžete přidat i lepší červené víno, nechte ho ale před přidáním vývaru hodně odpařit ;-)

chocolate chocolate

15. 4. 2016 15:08

babi: Tak to dame dohromady, ne? Tedy myslim samozrejme suroviny:-D.
Ja si myslim, ze by slo i jine dezertni vino, treba vermut atd.

babi

15. 4. 2016 15:00

chocolate: Tak já mám povidla, maso, ale to portské...no, to teda fakt nemám, nestačilo by něco obyčejnějšího? A nemám na mysli krabičák...8-(

chocolate chocolate

14. 4. 2016 15:06

Sice nemam po ruce panenku, ale ta omacka bude urcite vyborna i ke kotletce. Dekuji za dalsi paradni napad:yes:, portske mam otevrene a povidla urcite take najdu.

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 4. 2016 11:24

1974andrea: Dajda: děvčata díky moc za vysvětlení:-*:yes:

Dajda Dajda

14. 4. 2016 05:28

Simona Skolakova: Pravá povidla by měla být bez cukru a sladkost portského záleží na tom, jaký druh koupíte. Možná by to šlo uvařit i s červeným vínem, pak bych se ale trochu bála, aby to nebylo naopak kyselejší. Na druhé straně si takovéhle omáčky človek nenandá plný talíř jako třeba rajské. ;-)

1974andrea 1974andrea

13. 4. 2016 23:33

Simona Skolakova: Simi, není sladká :-p

Hedwika

13. 4. 2016 21:18

Nádhera:-Q:-Q:-Q Ukládám k oblíbeným, brzy musím vyzkoušet.

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2016 20:15

Tož to jo:-QAndri,podle surovin i fotky to musela být dobrota:-K:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 4. 2016 19:14

Recept se mi moc líbí,jen já takovou omáčku nemůžu,je jistě dosti sladká,ale musí to být mňamka<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: panenka se svestkovou omackou vepřová panenka s povidlovou omáčkou vepřová panenka se švestkovou omáčkou povidlová omáčka svestkova omacka k panence vepřová panenka s povidly panenka na švestkové omáčce vepřová panenka plněná švestkami s povidlovou omáčkou švestková omáčka s panenkou švestková omáčka s portským vínem panenka s švestkovou omáčkou recept panenka švestková omáčka recept povidlová omáčka s panenkou vepřová panenka s švestková povidla vepřová panenka na švestková povidla kančí panenka se švestkovou omáčkou vepřové s povidlovou omáčkou povidlova omacka k vepr.panence švestková omáčka s panenka panenka švestková omáčka recept

Suroviny: panenka vepřová, povidla švestková, vývar hovězí, víno portské, jalovec, tymián čerstvý, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Nl5