Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,41 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 31,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2017 17:41
30. 12. 2015 15:09
12. 12. 2015 14:44
24. 10. 2014 20:06
17. 5. 2012 22:29
1. 1. 2012 21:42
17. 12. 2011 15:48
30. 12. 2010 19:27
21. 11. 2010 22:05
http://www.svetadily.cz
3. 11. 2010 08:59
2. 11. 2010 15:32
2. 11. 2010 15:28
2. 11. 2010 15:04
2. 11. 2010 11:05
Recet určitě vyzkouším.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/151481-nebojte-s...
2. 11. 2010 11:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 15 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 10 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 12 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak získat šťavnaté a měkké maso? Zvolte dušení! Poradíme jak na to
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách
Další recepty
Tématické fráze: hovězí lička pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně hovězí líčka telecí líčka podle pohlreicha licka na vine pohlreich telecí líčka podle polreicha hovězí líčka podle pohlreicha recept hovězí líčka na červeném víně recept hovězí líčka na červeném víně podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha hovězí líčka podle polreicha hovezi na vine pohlreich licka na vine podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně pohlreich hovězí na víně podle pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha video hovezi licka pohlreich vepřová líčka podle pohlreicha hovězí líčka recept
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L5Y
20 názorů