Vepřové výpečky na černém pivu recept
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky, česnek na plátky, vše osolíme, přidáme koření a dobře promícháme. Směs uložíme do zapékací mísy, podlijeme pivem, zakryjeme a dáme péct na 160-170°C asi 90 minut. Odkryjeme, zvýšíme teplotu a dopečeme dočervena. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíke
Podobné recepty jako Vepřové výpečky na černém pivu
Kuře na zelí a černém pivu recept
13,85 g. Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po 10 minutách odstavíme. Po částečném zchladnutí naplníme směsí vnitřek kuřete. Kuře osolíme, pokmínujeme, místo soli můžeme
Podobné recepty jako Kuře na zelí a černém pivu
Zapečený pórek s čedarovým dipem
Pórek důkladně očistíme, rozřízneme ho podélně a nakrájíme na půlměsíce. Ve pánvi rozpustíme máslo a nakrájený pórek na něm restujeme přibližně 10 minut, až změkne. trochu ho okořeníme pepřem a solí, promícháme a odstavíme z plotny. V jiné míse smícháme majonézu, smetanový sýr, dvě třetiny ...
Podobné recepty jako Zapečený pórek s čedarovým dipem
Vepřové kotlety s pivní omáčkou a křehkým zelím s ...
Vepřové kotlety s pivní omáčkou a křehkým zelím s bazalkovým pestem Zdroj: www.akademiekvality.cz. Kotleta, zelí, pivo a šalotka. Takto by zřejmě pojmenovali náš recept, pokud by se podával ve špičkových restauracích. Přestože je dominantou maso, tedy vepřová kotleta, bez dobře připraveného zelí by
Podobné recepty jako Vepřové kotlety s pivní omáčkou a křehkým zelím s ...