Dušená hovězí líčka recept
Dušená hovězí líčka vyjmeme a odložíme stranou. Vývar slijeme přes cedník, odstraníme koření a měkkou zeleninu propasírujeme do vývaru. Zeleninovou omáčku podle potřeby dochutíme, vložíme do ní maso a vše prohřejeme. Dušená hovězí líčka se zeleninovou omáčkou podáváme s bramborovou kaší nebo brambor
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka
Líčka na červeném víně
Pak zeleninu vyndejte a na másle v hrnci ze všech stran nechte zatáhnout maso. Zeleninu vraťte k masu, přidejte trochu soli a pepře a majoránku. Vše zalijte vínem a trochou vývaru tak, aby líčka byla potopená, a nechte pod pokličkou pomalu dusit asi hodinu (nebo více – podle stáří masa) doměkka.
Podobné recepty jako Líčka na červeném víně