Francouzská bageta
...sobě. Stejně tak ji ale můžeme promazat máslem a naplnit tím co máme rádi. Připravíme si kvásek z ... mouku se solí, přidáme kvásek a med a uhněteme těsto. Na teplém místě pak necháme těsto půl hodiny...
Česká domácí bageta
...domácí bageta je pečivo, které si snadno upečeme doma v troubě. Použijeme ji všude tam ... tuk a trochu osolíme. Uhněteme hladké tužší těsto. Rozdělíme ho na 4 kusy a z každého uválíme bagetu. Bagety naklademe na máslem vymazaný plech a ... podélně lehce nařízneme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v...
Francouzské bagety recept
Po vykynutí (vypracování těsta pekárnou) těsto zpracujeme do bochánku, rozdělíme na 4 díly. Z každého dílu vytvoříme bochánk a z něho vyválíme šišky. Předehřejeme troubu na 220 °C. Bagety dáme na šířku plechu, na kterém je teflonová fólie nebo papír na pečení.
Podobné recepty jako Francouzské bagety
Bagetky recept
Postup přípravy. Do mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme cukr a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek a poté přidáme obě proseté mouky, olej a sůl. Vše vypracujeme řádně na hladké těsto, které dáme na teplé místo kynout. Poté těsto rozdělíme přibližně na 8 dílů a z každého dílu vytvoříme bagetku.
Podobné recepty jako Bagetky
Těsto na francouzské bagety
Těsto na francouzské bagety - recept: 250 ml mléka ohřejeme, přidáme lžičku cukru, mouky a čerstvé droždí. Necháme vzejít kvásek.V druhé misce prosejeme mouku, přidáme olej, zbylé teplé
Podobné recepty jako Těsto na francouzské bagety
Francouzská bageta
Bagety z plátna opatrně, pomocí laťky či papírového kartonu o šířce asi 10 cm a délce baget, vložíme na pečící plech, který je předehřátý v troubě. Nyní žiletkou těsto na délku párkrát prořízneme. Můžeme rovněž těsto nastříhat a jednotlivé dílky překládáme cik cak (viz foto).
Podobné recepty jako Francouzská bageta
Bageta z domácí pekárny recept
Vše dáme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program "Těsto". Po vykynutí z těsta vyválíme 2 bagety a necháme ještě asi 10 minut kynout na pečicím papíru na plechu. Potom bagety na několika místech trochu nařízneme, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme třeba sezamovým semínkem, kmínem, mákem..
Podobné recepty jako Bageta z domácí pekárny
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky recept
160 g hladké mouky – dobře umícháme a zakryté necháme asi hodinu kynout Do těsta dále: 170 g vody 3 lžíce oleje lžička cukru 1,5-2 rovné lžičky soli 300 g pšeničné mouky celozrnné jemné 30 g hladké mouky Kuchařky Ivy Trhoňové právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty j
Podobné recepty jako Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Bagetky plněné sýrem po italsku recept
Postup přípravy. Do mísy vysypeme mouku, uděláme do ní důlek, rozdrobíme do něj droždí, posypeme cukrem, zalijeme teplou vodou a necháme vzejít. Až kvásek vzejde, přidáme do mísy olej, sůl, oregano a salám na drobounké kostičky. Vypracujeme těsto a necháme asi hodinu kynout.
Podobné recepty jako Bagetky plněné sýrem po italsku
Tatarkové bagetky pre Katarínku recept
Postup přípravy. Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek, když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vypracujeme těsto. Necháme ho vykynout, pak propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Po nakynutí bagetky potřeme vejcem, posypeme semínky a popř. nařízneme nožem.
Podobné recepty jako Tatarkové bagetky pre Katarínku
Těsto na bagetky, housky...
Postup přípravy receptu. 1. Zaděláme na těsto, necháme hodinku vykynout na teplém místě. Z těsta "uplácáme" bagetky (či malé housky, stočené rohlíky), před potřením vejcem je lehce nastřihneme nůžkami ( (3-5krát), mají po upečení pěknější vzhled), potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky, nechám
Podobné recepty jako Těsto na bagetky, housky...
Bageta s česnekem a bylinkami recept
Postup přípravy. Změklé máslo smícháme s utřeným česnekem, nasekanou bazalkou, pepřem, solí, a provensálskými bylinkami. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a lehce opečeme v topinkovači. Potíráme připraveným máslem. Takto připravená kolečka dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10 min. při
Podobné recepty jako Bageta s česnekem a bylinkami
Bagety plněné trhaným vepřovým masem s domácí kouřovou ...
2 větší bagety cca 3/4 kg vepřové krkovice vcelku 2 lžíce olivového oleje voda na podlití Směs koření: 2 lžičky sladké papriky 2 lžičky hořčičných semínek (rozdrcených/rozsekaných) 1 lžička čerstvě mletého pepře 3/4 zarovnané lžičky sušeného česneku 2 lžičky soli (možno použít i jiné koření dle chut
Podobné recepty jako Bagety plněné trhaným vepřovým masem s domácí kouřovou ...
Podmáslové bagety s bylinkami recept
Porce: 4 kusy po 240-250 g 250 ml podmáslí 100 ml vody 3 lžíce oleje 2 lžičky cukru 2 lžičky soli 2-3 lžičky koření Bylinkové máslo 200 g polohrubé mouky 380 g hladké mouky 21-25 g droždí Kuchařky Ivy Trhoňové právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Ví
Podobné recepty jako Podmáslové bagety s bylinkami
Nejjednodušší špaldové bagety recept
Pak těsto propracujeme na pomoučněném válu a rozdělíme na čtvrtiny. Z každé čtvrtky těsta vytvarujeme bagetu a vložíme do plechu na bagety nebo na plech vyložený pečícím papírem. Bagety necháme ještě asi 30 minut kynout. Nakynuté bagety navrchu ostrým nožem několikrát nařízneme.
Podobné recepty jako Nejjednodušší špaldové bagety
Kefírové anglické bagety recept
Postup přípravy. Do pekárny dáme suroviny podle předpisu a zapneme program Těsto. Hotové těsto znovu na vále propracujeme, rozdělíme asi na 8 kusů, utvoříme bagety a na plechu dáme kynout. Nakynuté potřeme vejcem, poklademe plátky slaniny, posypeme sýrem a dáme upéct do vyhřáté trouby.
Podobné recepty jako Kefírové anglické bagety
Italské bagetky recept
Postup přípravy. Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut. Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na
Podobné recepty jako Italské bagetky
Louhované bagetky recept
Pak přidáme ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme v teple nakynout (cca 60 minut). Vykynuté vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 8 dílů a z každého uděláme tenčí a kratší bagetu. Bagety necháme vykynout, vodu dáme vařit v menším hrnci. Do vřící po částech vsypeme sodu (pozor, hodně to pě
Podobné recepty jako Louhované bagetky
Rozpečená bageta recept
Postup přípravy. Bagetu rozřízneme, každou polovinu potřeme margarinem a posypeme bylinkami. Bagetu pečme v rozpálené troubě pod grilem a horkým vzduchem asi 2 minuty. Správně připravená bageta je křupavá a voní po bylinkách.
Podobné recepty jako Rozpečená bageta
Francouzská bageta hrníčkový recept
1. Z cukru, teplé vody a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout - ano, i když je to sušené droždí. Mouku smícháme se solí, přilijeme kvásek a olej a zpracujeme vláčné těsto. Necháme na teplém místě kynout dokud nezdvojnásobí objem - zhruba hodinu. Pak vytvoříme na pomoučněném plechu dvě bagety, op
Podobné recepty jako Francouzská bageta hrníčkový
Zapečené bagetky se žampionovou směsí recept
Postup přípravy. Žampiony a sýr nastrouháme nahrubo. Cibulku a salám nakrájíme nadrobno. Všechny zbývající suroviny smícháme a dochutíme. Bagetu nakrájíme na plátky a směs rozdělíme na každý plátek bagety. Uložíme na plech s pečicím papírem a při 190-200 °C zapečeme 10-15 minut.
Podobné recepty jako Zapečené bagetky se žampionovou směsí
Bagety s plným bříškem recept
Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto. Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech. Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.
Podobné recepty jako Bagety s plným bříškem
Pizza bagetky recept
Postup přípravy. Bagetky na dopékaní rozkrojíme, pomažeme pizza sauce, kousek šunky, 2x namočené sušené houby nebo žampiony, plátky sýru cheddar nebo jiný sýr a posyp koření pizza. Dáme zapéct cca na 180°C na 10 minut. Uvařeno.
Podobné recepty jako Pizza bagetky
Slunečnicové celozrnné bagetky recept
300 ml vody (z vařených brambor) 2 lžičky cukru 25 g droždí 250 g hladké mouky 300 g celozrnné pšeničné mouky 3 velké lžíce slunečnicového semínka 25 g olivového oleje 1-2 lžičky soli (raději dosolovat, voda z brambor je už slaná) Kuchařky Ivy Trhoňové právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zob
Podobné recepty jako Slunečnicové celozrnné bagetky
Bramborové bagety s prefermentem recept
Tématické fráze: recept na žitné bagety s bramborem recepty na bagetu bagetky s bramborového těsta bageta s prefermentem Suroviny: voda , mouka chlebová pšeničná , droždí , voda , jogurt bílý , olej , brambory , cukr , sůl , mouka žitná chlebová , mouka chlebová pšeničná , mouka hladká , droždí
Podobné recepty jako Bramborové bagety s prefermentem
Italská bruschetta recept
1. variant: bagetu, paradajky a mozarellu nakrájame na plátky. Zmiešame soľ a provensálske bylinky s maslom a namočíme v ňom plátky bagety, ktoré opečieme do chrumkava na suchej panvici. Opečenú bagetu obložíme plátkami paradajok, mozarelly a posypeme bazalkou.
Podobné recepty jako Italská bruschetta
Rustikální bagety od Čistinky recept
Po vykynutí na asi dvojnásobný objem těsto vyklopíme na dost výrazně pomoučněnou desku, lepí se, je řídké, ale to je OK. Pomoučíme i po povrchu, rozdělíme na tři zhruba stejné díly. Trošku poválíme, je opravdu řídké, takže tvarovat se nechce nechat. Uložíme do papírových záložek na připraveném plech
Podobné recepty jako Rustikální bagety od Čistinky
Zapečená bageta se zauzenou šunkou a sýrem recept ...
Postup přípravy. Bagetu rozřízneme. Potřeme ostrou harisou, posypeme pokrájenou uzeninou a posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do rozehřáté trouby na 180 stupňů cca na 15-20 minut. Pečeme do rozpečení sýra.
Podobné recepty jako Zapečená bageta se zauzenou šunkou a sýrem ...
Dalamánkové bagety recept
bageta recept dresing na bagetu dalamánky recept dresing do bagety tvarování baget dresing do baget dresing do baget recept recept na bagetu bagetový dresink bagetový dresing dobrá bageta dobrá bageta dalamánek bagety recepty těsto na bagety recept na dobre bagety. Suroviny: voda, cukr, droždí, olej
Podobné recepty jako Dalamánkové bagety
Domácí bagety recept
Postup přípravy. Přesně dle napsaného pořadí dám suroviny do pekárny a zapnu program na hnětení a kynutí těsta. Potom na pomoučeném válu vytvaruji 2 bagety, potřu mlékem smíchaným s 1 lžičkou cukru, napíchám pár dírek vidličkou. Nechám ještě 15 minut kynout a dám péct na 190°C asi na 3/4 hodiny. Hlí
Podobné recepty jako Domácí bagety
Bageta plněná hovězím masem recept
Maso si nejdříve předem naložíme. Plátek masa osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme hořčicí. Pokapeme malinko olejem a zabalíme do alobalu. Necháme odležet do druhého dne. Druhý den si maso vyndáme a necháme v pokojové teplotě. Na pekáček dáme pečící papír a položíme na něj napůl rozkroje
Podobné recepty jako Bageta plněná hovězím masem
Bageta plněná kuřecím masem recept
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přisypeme 3 špetky soli, 2 špetky Grilovacího česnekového koření, špetku Kuře koření, trochu oleje a promícháme. Nakrájíme na jemno cibuli, houby a přidáme k masu, promícháme. Na pánvi roztopíme kus másla a osmažíme maso s houbami a cibulí. Když je maso hotové,
Podobné recepty jako Bageta plněná kuřecím masem
Chlebové bagety recept
Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), rozdělíme na 4 díly, a buď uválíme bagety, nebo je vytvarujeme:z každého dílu vyválíme obdélník, delší strany přeložíme, jednu do dvou třetin, druhou přes to (je to jako váleček). Up
Podobné recepty jako Chlebové bagety
Podzimní bagetky recept
Postup přípravy. K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme vykynout. Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu, kterou necháme na plechu nakynout. Před kynutím můžeme bagetku omoučit hladkou moukou a na plechu ji svrchu 2-3x lehce nař
Podobné recepty jako Podzimní bagetky
Domácí langoše recept
Když je těsto vykynuté, rozdělíme ho na bochánky a ty rozválíme na placky, které necháme ještě kynout, přibližně 15 minut. Poté můžeme hned smažit ve vyšší vrstvě oleje. Hotové langoše odložíme na talíř s papírovým ubrouskem, který odsaje přebytečný olej.
Podobné recepty jako Domácí langoše