Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Louhované bagetky

Louhované bagety nejsou tak složité na přípravu, jak by se mohlo zdát. Nejdůležitější krok receptu - louhování - chce sice umění zvládnout logistiku a lázeň, ale bagetky se vám za tuto péči odmění chuti a křupavou kůrkou.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 56 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 26 min + doba kynutí

56 min (30 min příprava + 26 min tepelná úprava, + doba kynutí )

16. 3. 2013 10:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 753 kJ / 2 092 kcal
Bílkoviny54,05 g
Tuky65,60 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,17 g
Sůl16,01 g
Sacharidy314,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

1. 3. 2020 10:46

magdalenka: moc se ti povedly! :yes::yes: Děkuji za foto <3

magdalenka magdalenka

29. 2. 2020 18:47

Úžasné voľačo, prikladám foto. Mala som problém s manipuláciou s väčšími bagetkami, keď som ich prvé tri hodila do hrnca...tak som ich potom po nakysnutí radšej prepolila.:-8

cathleen cathleen

6. 8. 2017 13:02

Lenunka: děkuji za pochvalu i krásnou fotku, Leni:-K

Lenunka Lenunka

6. 8. 2017 12:37

tak jsem upekla, dovoluji si přidat foto:-), jsou výborné :-)

Doubnerka

3. 5. 2013 14:18

Bože, to vypadá naprosto úžasně, takovéto pečivo miluji, pravidelně si to kupujeme v Rakousku. Takže konečně jsem objevila naprosto skvěle popsaný recepis. Určitě vyzkouším, doufám, že můj výtvor bude alespoň vzdáleně připomínat to Vaše krásné dílko. Smekám, Vaše recepty jsou skvělé.:-K:yes::yes:

cathleen cathleen

23. 3. 2013 17:54

janek53: jsi šikula:-8 a díky za fotku!:-K

janek53 janek53

21. 3. 2013 20:50

No normálně další výzva:-p Asi se povedlo:-8 Mňam:yes:

cathleen cathleen

18. 3. 2013 11:00

Jsem ráda, že se recept líbí:-K a pokud vyzkoušíte, budu ještě raději:-))
Louhované kratší bagetky jsou k dostání i u nás v obchodech;-)

lili

16. 3. 2013 20:16

ano delaji se zde jako mensi housticky, precliky aj. v Rakousku a ne jenom tu, ale i v Nemecku, chutnaji zajimave, tezko se to da popsat. Recept se zda velmi jednoduchy, musim take vyzkouset.

jirholu jirholu

16. 3. 2013 14:53

Nádherné bagetky ;-):-p:yes:

suslajda suslajda

16. 3. 2013 14:29

Jako vždy ještě jsem nelouhovala:-8budu muset vyzkoušet:yes::yes:

dana

16. 3. 2013 14:03

super receptik

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2013 13:57

No, možná se doopravdy někdy dokopu je vyzkoušet:-8, vypadají opravdu lákavě :-p:yes:

Péťa

16. 3. 2013 13:53

:-)):-)) Tak tyhle bagety jsme jedli v bavorských Alpách, vynikající,ve tvaru preclíků a malých bagetek, prakticky ke všemu.Hned si píšu recept.:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

16. 3. 2013 12:29

Zas budem lúhovať...:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: louhované těsto bageta recepty domácí bageta recepty bavorska bageta recept louhovana houska recept na rakouské precliky bavorská bageta preclíky bavorské recept louhovane teto recept na louhovane testo testo na rakouske precliky těsto na bagety top. recepty recept na bagetu bagety z louhovaneho těsta recept louhovane housky bageta recept louhovaná bageta se sýrem rakousky preclik recept precliky s anglickou slane bagety testo

Suroviny: voda, cukr, olej, semínka sezamová, sůl, mouka hladká, droždí, voda, soda jedlá, žloutek

TopRecepty.cz

Louhované bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7QE