Pomazánka se salátovou okurkou
Pomazánka se salátovou okurkou je osvěžující pohoštění pro hosty, nebo třeba lehká a rychlá letní večeře pro celou rodinu...
Příloha z dušené zeleniny
Příloha z dušené zeleniny je rychlá, dietní a lehká. Můžete ji podávat k pečeným nebo grilovaným masům....
Vaječná omeleta se žampiony
Vaječná omeleta se žampiony a třeba s čerstvou zeleninou může být lehká a zdravá večeře. Recept, podle kterého to zvládne...
Trhané vepřové maso
V POMALÉM HRNCI: V míse smíchejte papriku, pepř, chilli, cibuli, česnek, hořčici, javorový sirup a sůl. Maso nakrájejte na velké kousky, obalte je v koření a vložte do pomalého hrnce. Přilijte jablečný mošt a ocet a vařte 8 hodin na nízkém stupni, dokud maso nezměkne.
Podobné recepty jako Trhané vepřové maso