Hovězí plněné,v čínském zelí dušené(pro papiňák) recept ...
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)
Podobné recepty jako Hovězí plněné,v čínském zelí dušené(pro papiňák) ...
Sterilované zelí dušené v papiňáku recept
Postup přípravy. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Špek a slaninu nakrájíme na drobnější kostičky a dáme společně s kmínem do hrnce na rozehřátý olej na 2 minuty osmahnout. Pak přidáme cibulku, další 2 minuty restujeme, přisypeme mouku a za stálého míchání necháme opražit do zlatavé barvy.
Podobné recepty jako Sterilované zelí dušené v papiňáku
Hovězí plátky na česneku s dušeným kysaným zelím recept ...
Postup přípravy. Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, na kterou vložíme omyté a trochu naklepané hovězí plátky. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a podlijeme vodou. Vhodíme nové koření, bobkový list, pepř, vmícháme mletou sladkou papriku a osolíme.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na česneku s dušeným kysaným zelím ...
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory ...
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory Anna Kocikova Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 4 1 kg brambor 600 g hovězí maso (nejlépe roštěná) 0,6 kg kysané zelí 150 g sádlo (nenahrazovat olejem!) 250 g cibule hořčice plnotučná 2 lžíce hladká mouka sůl pepř kmín Nutriční
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory ...
Dušené hlávkové zelí recept
Suroviny: zelí hlávkové, sádlo, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory. Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná….
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje nařízneme, aby se plátky při tepelné přípravě nekroutily. Maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Nakrájíme nadrobno cibuli, slaninu a česnek. V hrnci rozpálíme olej, plátky zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme
Podobné recepty jako Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Hovězí po cikánsku recept
Necháme cca hodinu podusit, jakmile je maso měkké, přidáme bílé papriky, rajčata a dalších 20 minut dusíme. Podle potřeby dolejeme vodou, zahustíme jíškou, kterou necháme minutku povařit.
Podobné recepty jako Hovězí po cikánsku
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do masa. Pak vložíme na špalíčky mrkev a zalijeme vínem. Přidáme bobkový list, nové koření a nasekaný rozmarýn. Zalijeme vývarem a dáme vše do PH.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Hovězí plec pečená recept
Hovězí maso prošpikujeme slaninou, obalíme v provensálském koření, posolíme a opepříme. Nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek vložíme na dno pekáčku. Na připravené lůžko položíme hovězí maso. Maso pečeme za občasného podlévání a obracení pod pokličkou asi 1,5 hodiny. Knedlík: nakrájíme rohlík a sl
Podobné recepty jako Hovězí plec pečená
Dušené hovězí přírodní pro děti
1) ke konci místo kůrky dáme například zelené fazolky nakrájené na špalíčky a na kousky nakrájené rajče. Zahustíme lžičkou polohrubé mouky. Dodusíme. Podáváme s bramborem. 4 2) Místo fazolek přidáme papriku na proužky nebo kousek strouhaného celeru. Opět zahustíme moukou. Podáváme s rýží. Podělte se
Podobné recepty jako Dušené hovězí přírodní pro děti
Dušené patizonové zelí recept
Patizon oloupeme a vydlabeme z něj měkký vnitřek se semeny. Cibuli pokrájíme najemno a osmažíme lehce dozlatova na jemně pokrájeném špeku. Ke konci smažení cibule přidáme rozvonět i drcený kmín. Řádně očištěný patizon nastrouháme na hrubém struhadle (velké slzy) a dáme k cibuli.
Podobné recepty jako Dušené patizonové zelí
Kadlíkovo dušené hovězí recept
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Podobné recepty jako Kadlíkovo dušené hovězí
Dušené hlávkové zelí
Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do hrnce, osolíme, ochutíme kmínem, podlijeme hrnkem vody a pod poklicí za občasnému promíchání dusíme na mírném ohni cca 10 - 20 minut. Doba dušení záleží na tloušťce nudliček a na tom, zda jsme použili zelí rané či pozdní, takže se nebudeme řídit časem v
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí
Hovězí plec pečená na zelenině recept
Suroviny: plec hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, hrášek, olej, sůl, mouka hladká, slanina uzená, plecko. Špalek hovězího plecka, převážeme nití, a to tak, aby si udržel tvar. Maso prošpikujeme klínky mražené slaniny a posolíme. Zprudka špalek….
Podobné recepty jako Hovězí plec pečená na zelenině
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku recept
Pro lepší držení tvaru maso utáhneme provázkem. V papiňáku na rozehřátém oleji restujeme dosklovita drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Položíme maso, které necháme prudce se všech stran zatáhnout. Poté pod něj podsuneme nerezovou podložku, nebo pařák na knedlíky, podlijeme vývarem a hrnec uzavřeme
Podobné recepty jako Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
hovězí maso po burgundsku vepřové po burgundsku. Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý bobkový list. Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Plněná paprika na čínském zelí recept
Postup přípravy. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibuli, kořením a ostatními surovinami. Pořádně prohněteme a necháme chvíli odpočinout. Papriky vydlabeme a očistíme od zrníček. Naplníme masem a prstem uděláme uprostřed díru. Vsadíme dovnitř párek a doplníme masem.
Podobné recepty jako Plněná paprika na čínském zelí
Hovězí dušené plátky recept
Do hrnce dáme olej a rozpálíme, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a slaninu, necháme minutku zamícháme a přidáme nakrájenou cibuli-zpěníme. Přidáme plátky masa. Až cibulka pod masem ze zlatoví, podlijeme 2dcl vínem a dusíme cca 15minut na mírném ohni. Poté přidáme prolisovaný česnek, majoránku. S
Podobné recepty jako Hovězí dušené plátky
Dušená hovězí plec s kapií recept
Hovězí plecko nakrájíme na plátky a následně na nudličky.
Podobné recepty jako Dušená hovězí plec s kapií
Hovězí plec na klouzcích recept
Suroviny: plec hovězí, cibule, houby v sladkokyselém nálevu, hořčice pikantní, smetana sladká, pepř, omáčka worcesterová, tuk. Houby zcedíme a nálev použijeme – plecko nakrájíme na plátky, které potřeme hořčicí a vložíme do nálevu i s kořením, které v tom nálevu je – tzn.….
Podobné recepty jako Hovězí plec na klouzcích
Dušené zelí recept
Zelí dáme vařit se šťávou z kompotu. Po 15-ti minutách přidáme koření a trochu soli. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji do zlata na tuku. Přidáme mouku, osmahneme dorůžova a přidáme k zelí. Nakonec přimícháme propasírovaná kompotovaná jablka.
Podobné recepty jako Dušené zelí