Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovo dušené hovězí

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

9. 2. 2012 11:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 849 kJ / 3 310 kcal
Bílkoviny180,64 g
Tuky227,41 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 504 mg
Sodík 4,40 g
Sůl10,70 g
Sacharidy48,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 2. 2012 22:34

:-p+11:yes:

Pajaska Pajaska

9. 2. 2012 15:53

Hovězí nadivoko s houbami,mńamka.:yes::yes::-p Jen bych maso po vyndání z vína neoplachovala ,jen osušila .;-)No co už,stalo se.;-) Hříbky mám v mrazáku,ale nejsou v sádle.To je ale zase v pohotovosti v lednici,skoro vždy.;-)Jo ten paskvil,dobře ho znám a je to teda síla.Nekupuju ho už,spíš si připlatím za Iberijský špek a nebo Gazdovskou slaninu,z marketů.U řezníka lze vybrat ale daleko líp.Jo blíží se čas,kdy budem nejenom zavařovat maso ,ale i udit,abychom si pochutnali a jedli kvalitu a při tom cenově nevykrváceli.:-( Ta příloha je zajímavá.:yes::yes:

majda 2

9. 2. 2012 15:40

Chválím,hned by si dala porcičku!:yes::-p

Kadlik Kadlik

9. 2. 2012 12:11

Di: díky za ten tip se špikováním!!! To zatuhnutí v mražáku.. A s hříbečkama taky už šátrám v železných rezervách, loňská sezona byla katastrofa!!!

spagetka spagetka

9. 2. 2012 12:10

Di:Hříbky mají momentálně v akci v Albertu - mražené a i sterilované, no u nás už zmizely :-D:-D:-D
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře ;-);-):-p:-p

Jenny

9. 2. 2012 12:00

:yes::yes:mňam:yes:

Di

9. 2. 2012 11:59

Kadliku, vypadá to dobře, hned bych se do toho pustila, jenže kde vzít ty hříbky? Snad poslat po vzoru zlé Holeny do lesa nějakou hodnou Marušku... Příště kupte na špikování raději klasický špek, nakrájejte jej na hranolky, na jedné straně trochu užší až do špičky, a dejte je na chvíli do mrazáku. Uvidíte, jak dobře se Vám bude špikovat.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: iberijský špek co je iberijský špek dušené hovězí iberijské sádlo iberijský špek recept iberijske hovezi dušené hovězí recept co to je iberijský špek hovezí dusené špek iberijský recept iberijský špek kadlikovo recepty hovězí čína v parním hrnci tiberieské sádlo dušené hovězí s hříbky recepty na iberijsky spek dusene hribky uzený iberijský špek recept hovězí plátek na hříbkách, dušená rýže recept na iberijský špek

Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví

TopRecepty.cz

Kadlíkovo dušené hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLYz