Pórek, mangold a kukuřičný chléb
Tento recept vznikl z nápadu spojit tři suroviny – mangold, pórek a kukuřici. Jedná se vynikající letní kombinaci, kterou...
Hamurger s plísňovým sýrem a karamelizovanou cibulkou
Hamburger s plísňovým sýrem a karamelizovanou cibulkou je sytá a pikantní pochoutka. Se slaninou a omáčkou "Tisíc ostrovů...
Kokosové řezy
Kokosový dezert uděláte podle našeho receptu velmi snadno. Řezy Raffaelo zmízí z pekáče jako nic, všem budou chutnat. ...
Kuřecí stehna s provensálským kořením a slaninou recept ...
Postup přípravy receptu. Stehna z obou stran osolíme, opepříme a okořeníme provensálským kořením. Naskládáme do pekáče a zasypeme nakrájenou cibulkou a česnekem a na každé stehno dáme kečup dle chuti (dávám více) a přikryjeme slaninou.
Podobné recepty jako Kuřecí stehna s provensálským kořením a slaninou ...
Překládaná pizza recept
Druhou polovinu těsta opatrně položíme na naplněnou pizzu, opatrně sloupneme papír z horní poloviny a odstřihneme. Okraje spojíme a přitiskneme. Povrch pomažeme olejem a posypeme slunečnicovými semínky. Vložíme do rozehřáté trouby na 200°C. Pečeme, dokud nezezlátne, přibližně 25-30 min. Poznámka. Tě
Podobné recepty jako Překládaná pizza
Nakládaný hermelín v provensálských bylinkách recept ...
Nakonec vše zalijeme směsí olivového a slunečnicového oleje v poměru 1:1 tak, aby byla horní cibulka potopena v oleji. Sklenici s nakládaným hermelínem v provensálských bylinkách řádně uzavřeme a necháme zrát na chladném místě 4 - 5 dnů za občasného otočení sklenice spodní stranou nahoru. Samozřejmě
Podobné recepty jako Nakládaný hermelín v provensálských bylinkách ...