Jablka ve vlastní šťávě
Když je úroda jablíček bohatá, lze ovoce uchovat nejen ve formě povidel, kompotů a marmelád, ale také ho můžeme zavařit v...
Švestky ve vlastní šťávě
Švestky ve vlastní šťávě, které si připravíte podle tohoto receptu můžete použít později při pečení koláčů a buchet. I v ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Zavařené vepřové maso
Zavařené vepřové maso je oblíbený způsob, jak uchovat maso na delší dobu. Existují dva hlavní způsoby přípravy: můžete zavařovat syrové maso nebo maso předem uvařené. Při...
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Hovězí plátky ve vlastní šťávě jsou delikátní pokrm, který vyžaduje pouze kvalitní hovězí maso a jednoduchou přípravu. Tento pokrm se vyznačuje výraznou a lahodnou chutí, která p...
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Připravte si lahodné vepřové maso, které se vaří ve vlastní šťávě. Tento recept vám umožní vykouzlit výborné jídlo, které nadchne nejen vaši rodinu, ale i hosty. Maso bu...
Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123
Pomazánka s tuňákem je lahodný pokrm vhodný jak pro děti, tak pro dospělé. Tento recept přináší jednoduchou a rychlou přípravu, která zaručuje vynikající chuť a nutriční hodnotu. Je...
Pomazánka z vepřového v konzervě
Pomazánka z vepřového masa v konzervě je jednoduché a chutné jídlo, které můžete snadno připravit. Tato pomazánka se obvykle vyrábí z vepřového masa ve vlastní šťávě, které se jemně ro...
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Hovězí líčka se stávají stále populárnější volbou pro přípravu chutných pokrmů. Tento druh masa je ideální pro pomalé dušení, což mu zaručuje maximální šťavnatost a jemnost. Dlouh...
Pomazánka z vepřové konzervy
Připravte si lahodnou pomazánku z vepřové konzervy, která je jednoduchým a chutným pokrmem vhodným na chleba nebo chlebíčky. Tato pomazánka je ideální jako rychlá svačina či obče...
Sterilovaná rajčata na všechno
Tyto sterilované rajčata z vaší zahrádky jsou naplněná slunečním teplem a vůní. Pokud máte více sazenic, brzy se můžete ocitnout s nadbytkem těchto plodů, což vám umožní užít...
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě jsou zavařené houby, které si zachovávají čerstvý chuťový profil i v zimním období. Tyto houby lze snadno zakomponovat do různých pokrmů a využít...
Domácí hovězí ve "vlastní šťávě"
Domácí hovězí ve vlastní šťávě je pokrm, který se vyznačuje svou jemnou a šťavnatou strukturou, jež vzniká díky pomalému dušení hovězího masa v jeho přirozené šťávě. Tento způ...
Noky k masu na šťávě
Noky k masu na šťávě představují vynikající pokrm, který si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Jedná se o chuti plné jídlo, kde se jemné noky skvěle doplňují s...
Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě
Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě je vynikající pokrm, který vás zahřeje a potěší svou chutí. Tento recept kombinuje jemné a šťavnaté vepřové maso vařené v jeho vlastní produkované...
Borůvky ve vlastní šťávě
Připravte si lahodné borůvky zpracované ve vlastní šťávě podle našeho receptu....
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Pokud máte doma kousek vepřového masa a přemýšlíte, jak ho chutně zpracovat, vepřové plátky na kmíně s rýží představují ideální volbu. Tento klasický český pokrm, osvědčený generacemi naši...
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Pokud máte chuť na šťavnaté marinované maso a klasické recepty vám už připadají nudné, zkuste trochu experimentovat a připravte si voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou. T...
Třešně ve vlastní šťávě
Připravte si lahodné třešně ve vlastní šťávě podle našeho receptu. Tento způsob zpracování třešní zachovává jejich přirozenou chuť a vůni, což z nich činí skvělou přísadu do r...
Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě
Plněné pečené papriky představují zajímavou variantu tradičního jídla, které obvykle podáváme s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem. Tento pokrm nabízí možnost vychutnat si...
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Pokud si pochutnáváte na pečených rajčatech, ale nechcete se setkávat s jejich přesušenými variantami z obchodu, máme pro vás skvělý recept. S ním si snadno připravíte lahodná pečená rajča...
Ďábelská směs na topinky
Připravte si lahodnou směs, která skvěle doplní topinky. Tento recept na Ďábelskou směs zaručuje vynikající chuť a vaši rodinu či známé určitě potěší....
Houby ve vlastní šťávě II.
Houby ve vlastní šťávě II. jsou oblíbeným způsobem, jak uchovat bohatou úrodu hub. Tento recept pomůže přetvořit přebytečné houby na chutnou přílohu, kterou lze později využít v různých...
Vepřové ve vlastní šťávě
Domácí vepřové ve vlastní šťávě je skvělé a chutné jídlo, které si snadno připravíte sami. Tento recept vás přesvědčí, že kupované konzervy vepřového už nikdy nebudete chtít, p...
Sterilovaná rajčata
Připravte si chutné sterilované rajčata podle našeho receptu. Tento pokrm je skvělým způsobem, jak si uchovat chuť letních rajčat na dlouhou dobu. Sterilovaná rajčata m...
Borůvky ve vlastní šťávě 2
Borůvky ve vlastní šťávě představují chutnou a zdravou pochoutku, která zachovává přirozenou chuť a výživové hodnoty těchto bobulí. Příprava borůvek na zavaření je snadná a nevyžaduje slož...
Dušené vepřové kotlety
Dušené vepřové kotlety jsou rychlým a chutným pokrmem, který si můžete snadno připravit z vepřového masa. Měkké a šťavnaté kotlety se obvykle marinují a poté se dusí s...
Drobné ovoce ve vlastní šťávě
Drobné ovoce ve vlastní šťávě se připravuje tak, že nejprve důkladně umyjeme a odstraníme stonky. Ovoce pak postupně skládáme do sklenic, přičemž každou vrstvu posypeme l...
Jablka ve vlastní šťávě
Jablka ve vlastní šťávě jsou výborným kompotem, který je skvělou volbou i pro diabetiky. Tento recept umožňuje zachovat přirozenou chuť jablek a dodává jim šťavnatost, aniž by s...
Rizoto z vepřové konzervy
Rizoto z vepřové konzervy je rychlé a jednoduché jídlo, které lze připravit za pouhých třicet minut. Toto jídlo kombinuje chutnou vepřovou konzervu s rýží a zeleninou, čímž vzniká výživn...
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě
Připravte si lahodný pokrm Dalamánek s křehkým trhaným krůtím masem, podávaným v vynikající pivní omáčce. Tento recept vám umožní vychutnat si kombinaci chutí, která potěší...
Maso ve vlastní šťávě
Maso ve vlastní šťávě je delikátní pokrm, který se připravuje v zavařovacích sklenicích. Základem je kousek vepřové kůže, který se umístí na dno sklenice. Sklenici následně naplníme ma...
Krůtí játra v medové šťávě
Krůtí játra v medové šťávě jsou lahodným pokrmem, kde se játra nejprve důkladně očistí a nakrájejí na menší kousky. Poté se cibule nakrájí na jemno a osmaží na rozpuštěném...