Holandský řízek podle Pohlreicha recept
...původ má recept ryze český. Holandský řízek podle Pohlreicha nebo zkrátka váš holandský řízek je ... a k úpravě masa smažením, nepatří holandský řízek podle Pohlreicha k dietním jídlům. Ovšem byl by hřích...
Vepřová krkovice na zelí dle Pohlreicha
Pracovní postup: 1) Krkovice v celku potřeme olejem, vmasírujeme sůl, pepř a tymián. Necháme odležet pár hodin v lednici. 2) Slaninu nakrájíme na kostičky a spolu s cibulí ji opečeme na pánvi. 3) Krkovici prudce opečeme na pánvi. 4) Kysané zelí necháme okapat, smícháme ho s opečenou slaninou a cibul
Podobné recepty jako Vepřová krkovice na zelí dle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit.
Podobné recepty jako Utopenci podle Pohlreicha
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Sýrovou omáčku odstavte. Jarní cibulku a šunku nakrájejte nadrobno a vmíchejte do omáčky. Na závěr přidejte do omáčky okapané těstoviny. Osolte, opepřete a promíchejte. Troubu předehřejte na 200 °C. Těstoviny vsypte do zapékací mísy, uhlaďte povrch a posypte je strouhankou a strouhaným parmazánem. Z
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
1. Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a vařte na mírném stupni do změknutí, zhruba 1 hodinu. Pokud se voda vyvaří, přilijte novou studenou.
Podobné recepty jako Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Pohlreichova pórková polévka
I když je od Pohlraicha, na zadek jsme si z ní nesedli. Průměrná až podprůměrná. To víno taky vůbec nevím k čemu bylo. Pohlreichova pórková polévka - recept: Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepř
Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha. 2.8. hodnotilo: 16. doba přípravy: 80 minut. obtížnost: snadné. 1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Suroviny. 4 porce. 1. svazek petrželka. 1. ks cibule. 150. g máslo. 200. ml smetana. 4. ks vejce. 600. g kuře. 4. ks houska. Podle chuti. muškátový oříšek. pepř
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí játra na majoránce
kuřecí játra 500 g. bílé víno (suché) 100 ml. smetana ke šlehání 200 ml. cibule (nakrájená najemno) 1 ks. jablka (menší, nakrájené na kostičky) 1 ks. majoránka (lístky) 6 snítek. česnek (nasekaný najemno) 1 stroužek. máslo kousek. extra virgin olivový olej.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Vepřová žebra podle Pohlreicha
Vepřová žebra podle Pohlreicha recept. Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem guru českých kuchařů, Zdeňkem Pohlreichem, láká nejen křupavou kůrčičkou, ale také nádhernou kořeněnou vůní.
Podobné recepty jako Vepřová žebra podle Pohlreicha
Pečené kuře s nádivkou
Do bílků přidejte špetku soli a vyšlehejte sníh. Po částech ho přidejte do směsi na nádivku a znovu promíchejte. Kuře nasolte ze všech stran a naplňte ho nádivkou. Pomocí špejle kuře uzavřete, aby nádivka nevytekla. Dno pekáčku poklaďte nahrubo nakrájenou cibulí, přidejte kousek másla a pak vložte k
Podobné recepty jako Pečené kuře s nádivkou
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha recept
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Výpečky podle Pohlreicha
Výpečky podle Pohlreicha můžeme podávat, kromě klasického zelí s knedlíkem, také s pečenými bramborami nebo s dušenou zeleninou. ( celý recept)
Podobné recepty jako Výpečky podle Pohlreicha
Vepřový guláš jak to dělam já recept
Postup přípravy. Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme. Jak uvařit výborný guláš. Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa. Před dokončením přidáme masox, chvíli povaříme a pak zahustíme jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo rýží. Uvařeno.
Podobné recepty jako Vepřový guláš jak to dělam já
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept
Postup přípravy. Oddělte žloutky od bílků. V míse utřete žloutky s vanilkovám a krupicovým cukrem, přidejte mléko, mouku a ušlehejte. Vzniklou směs nechte chvíli odpočinout. Z bílků a špetky soli vyšlehejte tuhý sníh a opatrně ho vmíchejte do žloutkové směsi.
Podobné recepty jako Trhanec podle Pohlreicha upravený
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
1. Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a nového koření, bobkový list, mrkev, cibuli, celer a kořen petržele. Zalijeme studenou vodou, osolíme.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Uvařte si tradiční českou polévku v luxusním provedení podle Zdeňka Pohlreicha. Nevařte z vody, ale začněte světlou jíškou a silným kuřecím vývarem. A nepřeslechněte jednu dobrou radu: Od přípravy této polévky nikam neodcházejte, nebo vám uteče! 4 porce. 60 minut. česká. Suroviny. kuřecí vývar 1 lit
Podobné recepty jako VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak . ... Nyní už maso jen zvolna dusíme ve vlastní šťávě asi 1 až 1,5 hodiny. Občas podléváme, ale jen minimálně, potřebujeme maso dusit, ne vařit. Během této doby dochutíme omáčku sol
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha recept
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha. Dle názvu je recept přisuzován známému kuchaři. Ať už to je, či není pravda, kombinace česneku a tymiánu nemůže nic pokazit. Dobře namarinovaná křidélka se stanou lákavým grilovaným pokrmem i na vašem grilu. 4,7 (14×) Angel 666. 5 názorů. 50 min. 29. 7. 2015 20:4
Podobné recepty jako Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Recept na holandský řízek podle Pohlreicha podávejte s bramborem či bramborovou kaší. Jako přílohu můžete připravit okurkový či rajčatový salát, lze si však vystačit i s kyselou okurkou. A pokud vám holandské řízky z oběda zbudou, zakousněte je k večeři či ke svačině s chlebem. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Polévka z bílých fazolí
Polévka z bílých fazolí. Vypadá skvěle, je rychlá, ale především výborně chutná. Rozhodně se tedy hodí mít plechovku bílých fazolí vždy po ruce. Výsledná polévka vás zahřeje a perfektně nasytí.
Podobné recepty jako Polévka z bílých fazolí
Prokládaná kotleta recept
Prokládaná kotleta. Ideální recept, pokud budete hostit rodinu, partu přátel, nebo byste rádi připravili oběd na více dní. Kotletu proloženou slaninou a cibulí pečeme v pomalém hrnci, který většinu práce udělá za nás. Podáváme se zelím, nebo s kaší. 5,0 (30×) mika59. 11 názorů.
Podobné recepty jako Prokládaná kotleta
Gulášová polévka
Suroviny. hovězí maso (tučnější-kližka, krk, případně směs na guláš)) 250 g. cibule (velká ) 1 ks. sádlo 2 lžíce. hladká mouka 1–3 lžíce. bobkový list 1 ks. nové koření 2 kuličky. uzená paprika 1 a 1/2 lžičky. sladká paprika 2 lžičky.
Podobné recepty jako Gulášová polévka
Carpaccio z červené řepy podle Vency recept
Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Svaříme ocet, cukr a sůl, po zpěnění přidáme pomerančový džus, med a sojovku, olivový olej - rozšleháme, přidáme tymián. Zázvor nastrouháme na struhadle a vymačkáme z něj šťávu - přidáme do marinády. Opepříme. Do marinády naložíme plátky červené ře
Podobné recepty jako Carpaccio z červené řepy podle Vency
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině. Po 1,5 hodině vaření masa ol
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...