Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová krkovice na zelí dle Pohlreicha

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Krkovice v celku potřeme olejem, vmasírujeme sůl, pepř a tymián. Necháme odležet pár hodin v lednici. 2) Slaninu nakrájíme na kostičky a spolu s cibulí ji opečeme na pánvi. 3) Krkovici prudce opečeme na pánvi. 4) Kysané zelí necháme okapat, smícháme ho s opečenou slaninou a cibulí a dáme do pekáčku. Na to dáme krkovici. Podlijeme červeným vínem a pečeme přikryté na 200 °C asi 45 minut. 5) Dopečeme odkryté 30 minut a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
Nádhera Odpovědět
objev |25. května 2015
K podávání chléb, brambory nebo třeba bramborový knedlík... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!