Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem recept ...
Kachní stehna posolíme, pokmínujeme, posypeme majoránkou, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme. Jak upéct kachnu Asi po půl hodince odkryjeme a ještě pečeme, až je kachna měkká a má zlatou kůrčičku. Během pečení bez poklice často přeléváme výpekem.
Podobné recepty jako Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem ...
Kachna bez práce recept
Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Kachnu položíme na záda (prsama nahoru) do suchého pekáče. Pekáč uzavřeme a vložíme do trouby. Teplotu nařídíme na 120 °C a pečeme 4,5 hodiny, aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč.
Podobné recepty jako Kachna bez práce
Dvanáctihodinová kachna recept
Dvanáctihodinová kachna. Už jste někdy zkoušeli péct dvanáct hodin kachnu? Není to nic složitého, příprava zabere jen pár minut. A mezitím, co se kachna při nízké teplotě peče, se můžete věnovat jiné činnosti. Čas, který zabere dlouhé pečení, se bohatě vyplatí. Ta chuť a křehkost masa stojí za to! 5
Podobné recepty jako Dvanáctihodinová kachna
Křehká a voňavá kachna recept
Kachní prsa vaříme 60-90 minut. Před vařením přidáme do vody přiměřeně rýžového vína, badyánu, sójové omáčky, zázvoru, skořice a soli. Maso necháme poté 5-6 hodin zchladnout. Připravíme těstíčko na obalení. Smícháme hladkou mouku s kypřícím práškem a přidáme vodu, dokud nemáme řídké těsto. Poté přid
Podobné recepty jako Křehká a voňavá kachna
Po domácku udělaná čínská křehká kachna recept
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typických omáček, hravě zvládnete tuto pochoutku vykouzlit i v pohodlí vaší kuchyně. 4,3 (16×) znamenivah. 8 názorů.
Podobné recepty jako Po domácku udělaná čínská křehká kachna
Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým ...
Pečeme odkryté za občasného podlévání horkou vodou a dalšího občasného otáčení a mazání šťávou a medovou směsí štětcem na vaření, ještě další asi 1 - 1,5 hod., nebo až je maso měkké a dozlatova zbarvené.n. Dušené červené zelí k pečené kachně: Červené zelí očistíme, omyjeme, nakrájíme nebo ...
Podobné recepty jako Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým ...
Grilovaná kachní prsa s karamelizovanou čekankou
Sundejte je z grilu a nechte 5 minut odležet. Maso můžete také kontrolovat vpichovým teploměrem a sundat z grilu, jakmile na středu dosáhne 60 °C. Marinované čekanky dejte na rozpálený grilovací tál a opečte je z každé strany 3–5 minut. Kachní prsa nakrájejte na 5mm plátky, posypte vločkovou solí a
Podobné recepty jako Grilovaná kachní prsa s karamelizovanou čekankou
Kachní rámen
Postup přípravy. Kachní vývar - omytý kachní skelet, zbavený biskupa, přivedeme ve vodě k varu, sebereme vysrážené bílkoviny, přidáme houby šitake, řasu nori a na mírném plameni vaříme tři hodiny, ochutíme sójovou omáčkou. Grilované kachní prso - očistíme a osušíme.
Podobné recepty jako Kachní rámen
Vatikánský chléb štěstí recept
Den přidáme 250 ml mléka a promícháme. 3.Den přidáme 250 ml polohrubé mouky a zamícháme. 4.Den zamícháme ráno, v poledne a večer. 5.Den do těsta vmícháme 250 ml mléka, 250 ml cukru a 250 ml polohrubé mouky a pečlivě promícháme. Nesmí tam být žádné hrudky.
Podobné recepty jako Vatikánský chléb štěstí
Škvarkové pečivo podle našich babiček recept
Postup přípravy. Recept vychází ze Škvarkových placek, které dělávaly ve vesnických chalupách naše babičky poměrně často. Při zabíjačce se škvařilo ve velkém sádlo, ze kterého zbyla spousta škvarků. A ty se daly využít na mnoho způsobů. Jedním z nejoblíbenějších škvarkových pokrmů byly zmiňované pla
Podobné recepty jako Škvarkové pečivo podle našich babiček
Cikánská hovězí pečeně recept
Cikánská hovězí pečeně Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě vařené rýže či těstovin získáte chutný oběd. 4,9 (13×) iveta77 2 názory 140 min 26. 11. 2018 18:38 Při
Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně
Nejlepší vaječný koňak recept
Suroviny 1 dávka asi 1,75 l 8 žloutků 40 g vanilkového cukru 0,5 vanilkového lusku 1 Salko 1 l plnotučného mléka 1 smetana ke šlehání 31% 300 ml rumu (nebo podle chuti) Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípr
Podobné recepty jako Nejlepší vaječný koňak
Domácí sekaná recept
Domácí sekaná. Když se řekne sekaná, vybaví se většině z nás teplo domova a babičky kuchyně. Může se zdát, že je to docela obyčejné jídlo, ale není tomu tak. Za málo peněz, hodně muziky. Sekaná je zkrátka pokrm, po kterém se jen zapráší. 4,8 (16×) 88paja. 40 názorů. 45 min.
Podobné recepty jako Domácí sekaná
Konfitovaná kachní stehna
Vyndejte ho z trouby, nechte zchladnout a vyjměte maso z tuku. Sádlo slijte a tekutinu na dně pekáče použijte pro základ šťávy. Za stálého míchání ji svařte, až zhoustne. Přilijte sběračku vývaru, promíchejte, odvařte do zhoustnutí a několikrát opakujte, až omáčka získá krásnou tmavou barvu.
Podobné recepty jako Konfitovaná kachní stehna
Krkovice na pivu, cibuli a česneku recept
Postup přípravy Krkovici naklepat, osolit, opepřit. Na pekáč dát cibuli a česnek nasekaný na malé kousky, na to položit plátky krkovice, zalít vývarem a dát do trouby, přiklopené péct asi 45 minut. Když je maso skoro měkké, přelít pivem a bez přiklopení dopéct do měkka. Zaprášit hladkou moukou a nec
Podobné recepty jako Krkovice na pivu, cibuli a česneku
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept
0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru 1,5 1,5 rovné lžičky soli 10 g 10 g čerstvého droždí semínka slunečnice nebo dýně (možno vynechat)
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Domácí chilli omáčka recept
Feferony nakrájíme na pásky cca 1 cm, cibuli nakrájíme nadrobno. Do velké pánve dáme rozpálit olej, přidáme feferony, cibuli, prolisovaný česnek a osolíme. Za stálého míchání restujeme cca 15 minut.
Podobné recepty jako Domácí chilli omáčka
Škvarkový chléb recept
Chutný domácí chléb, kterému těsto připravuje domácí pekárna a správný vypečený bochník z něho připraví klasická trouba. Kombinací postupů získáte bochník výborného chleba ovoněného křupavými škvarky. Tomu nelze odolat. 5,0 (29×) Jikotka 37 názorů 120 min 25. 11. 2010 20:47 skrojek bude můj... rebek
Podobné recepty jako Škvarkový chléb
Kapr na černo recept
Suroviny: kapr, sůl, zelenina kořenová, cibule, máslo, cukr, citron, ocet, mouka, perník, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, povidla švestková, rozinky, mandle, víno červené, švestky sušené
Podobné recepty jako Kapr na černo
Buchta HRK HRK recept
0,5 0,5 prášku do pečiva 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru 0,75 hrnku 0,75 hrnku mléka 0,75 hrnku 0,75 hrnku oleje 2 2 vejce Pudinková vrstva: 2 2 mandarinkové kompoty 1 1 smetana ke šlehání 1 1 ztužovač 1 1 pudink bez vaření Créme Olé Dále: čokoládová poleva
Podobné recepty jako Buchta HRK HRK