Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta HRK HRK

Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme dezert, který je lehounký jako pírko a lahodí oku i chuťovým buňkám.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 30 min Doba přípravy bez doby chladnutí.

70 min (40 min příprava + 30 min tepelná úprava, Doba přípravy bez doby chladnutí.)

2. 7. 2009 08:27

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie19 833 kJ / 4 740 kcal
Bílkoviny73,74 g
Tuky210,43 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 344 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy630,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozor, pudinkový prášek musí být bez vaření - Créme Olé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

14. 3. 2023 13:35

pekla jsem již několikrát:yes:, přidala jsem fotečku

AndreaMachacova

7. 5. 2022 11:48

Výborný, recept ukládám, doma se po něm zaprášilo :-D. Do těsta jsem přidala špetku skořice a kardamonu<3.

AndreaMachacova

7. 5. 2022 11:45

Výborný, recept ukládám, doma se po něm zaprášilo :-D. Do těsta jsem přidala špetku skořice a kardamonu<3.

Panova Panova

22. 8. 2020 13:48

Tak tuto buchtu jsem pekla už několikrát...super....jednoduchá na přípravu....a přidala jsem i fotky s dovolením....:-):-):-)

SonjaW

8. 1. 2018 12:37

michaela: ani nemá byť tmavé, fotky kde je tmavé cesto dával niekto iný ako autorka receptu

1zdenek1

13. 6. 2017 16:22

Moc dobrý recept, jen jsem místo mandarinek dal jahodový kompot. Je to chuťově vynikající. Hned se po ní jen zaprášilo. :-) :yes:

Marcela

14. 8. 2016 11:01

Buchtu dělám už léta a pudinku Creme Olé dávám minimálně 1 a1/2 balíčku. Vršek postrouhám čokoládou MARGOT. Rychlé a výborné.

Tereza

14. 5. 2016 09:08

Zjistila jsem, že záleží i na mandarinkách. Doma jsme krém dělali vždycky z giana mandarinek, já dvakrát zkusila tesco mandarinky a nikdy mi to neztuhlo! Přestože Giana mandarinky váží 314g (mandarinky z toho 175g) a tesco mandarinky 312g (mandarinky opět 175g), tak to evidentně není pravda. Protože když jsem ten stejný postup po dvou nezdarech s tesco mandarinkami opakovala s giana mandarinkami, tak světe div se, krém mi ztuhnul. Takže i na to pozor. Evidentně v tesco mandarinkách je víc vody než píší.

marusja67

10. 4. 2016 11:34

:-) buchta je výborná, také ji peču, jen jsem ji dolepšila, že nahoru dám 2 vyšlehané šlehačky v prášku a posypu grankem. Je tak výborná.

michaela

21. 1. 2015 15:06

nevim jak vi dámi ,ale já mám nějaké tvrdé těsto :( pekla jsem to asi 20 min . ani není tmavé ale je prostě tvrdé , postup jsem udělala stejný jako je tady ,.... a ani mi ta buchta nevyběhla na horu :( mám jen úzký pruh nevím co se pokazilo
;-(

Pavlína

5. 6. 2014 11:25

Kačí:Nestuhla?viděla bych to na puding musí být BEZ vaření!já kupuji Creme Olé :-)

Kačí:

Kačí:

nikdo

8. 8. 2013 19:17

super buchta :-p :-p :-p :yes: :yes: :yes: :-D

pekoni

18. 11. 2012 21:36

Výborná:-)) Vezla jsem jí sebou na rodinnou oslavu a všem se dělaly boule za ušima:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

jlhrgui

25. 3. 2012 14:19

ta buchta je nádherná:-8;-):-K

jana66

24. 1. 2012 18:45

Verča.
dobrý den
šlehačka musí být tektuta ta se hrká s kompotem a ztuhovačem na povrch buchty:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrk hrk buchta buchta hrk hrk hrk hrk buchta recept hrk hrk mandarinková buchta hrk hrk recept hrk hrk buchta recept na hrk hrk buchtu buchta hrk hrk video recept pudinková buchta hrkhrk buchta hrk buchta rychlá buchta hrk hrk buchta hrk buchta hrkhrk recept na buchtu buchta hrk hrk recept hrk hrk buchta s mandarinkami recept na buchtu hrk hrk hrk hrk recepty buchta hrk hrk s mandarinkami

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, mléko, olej, vejce, kompot mandarinkový, smetana ke šlehání, ztužovač, pudink bez vaření, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Buchta HRK HRK

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98MJ