Hovězí guláš podle Pohlreicha
...guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
...líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené...
Hovězí pupek podle Pohlreicha
...pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá,...
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě recept
Takto orestovaná líčka přendáme do hrnce, kam přidáme celou cibuli, mrkve nakrájené na větší špalíky a koření (3 bobkové listy, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření). Podlijeme vodou do ¾ masa. Následně dusíme pod pokličkou na mírném nebo lépe co nejmenším plameni cca 90 minut, dokud maso není ú
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Hovězí roštěná podle prababičky Anežky recept
Postup přípravy. Hovězí plátky omyjeme, osušíme a pokud jsou silnější, na několika místech je nakrojíme. Z obou stran osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Dělení hovězího masa. Přední bývá šťavnatější, zadní libové. Na rozpáleném tuku je zprudka restujeme z obou stran, aby se zatáhly.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná podle prababičky Anežky
Hovězí na houbách
Způsob přípravy. Plátky masa naklepeme a z obou stran okořeníme solí a pepřem. Na oleji krátce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidáme plátky masa a z obou stran je opečeme. Nakonec přidáme pokrájené houby, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme až maso změkne. Hotové plátky přendáme na ta
Podobné recepty jako Hovězí na houbách
Hovězí polévka s fazolkami
Přidáme nakrájené maso a hovězí vývar, a uvaříme v něm maso do měkka. Pak do polévky přidáme pokrájené fazolky, na kousky nakrájenou papriku a dál vaříme. Během vaření přidáme špetku soli, majoránky, pepře, mletého kmínu, nakrájenou zelenou petrželku a zvolna vaříme až všechna zelenina změkne. Těsně
Podobné recepty jako Hovězí polévka s fazolkami
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
2x. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří. A jak Šéf podotýká: „Podobné kastroly hřejivého tep
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hovězí francesina
Hovězí francesina podle Zdeňka Pohlreicha, to je tip na netradiční předkrm, kterým oslníte nejednu návštěvu. do 1,5 hodiny 4 porce Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu: Odkaz
Podobné recepty jako Hovězí francesina
Hovězí pečeně po anglicku
pepř (čerstvě namletý pepř) 1 lžička. rostlinný olej 2 lžíce. česnek (česnek, rozetřený) 6 stroužky. těžší červené víno 1–2 sklenky. hovězí nebo drůbeží vývar 500 ml. worcesterská nebo sójová omáčka 1–2 lžíce. velké bílé cibule, nakrájené na větší kousky 2 ks. karotky 500 g.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku
Hovězí guláš III recept
Postup přípravy. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme pokrájené maso na kostky. Necháme maso zatáhnout, osolíme, přidáme pepř, drcený kmín, mletou papriku, gulášové koření, zamícháme a odstavíme cca na 5 minut z ohně. Pak podlijeme horkou vodou (nebo vývarem z hovězího bujonu), přidáme protlak a vaří
Podobné recepty jako Hovězí guláš III
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem recept ...
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem. Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, kter
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem ...
Hovězí plátky s brokolicí a paprikou
Přidejte plátky masa a opékejte je za stálého promíchávání 3 minuty, až budou hnědé. Přesuňte je do mísy. Do woku vlijte zbylý olej, a až se rozehřeje, vsypte do něj brokolici. Smažte 2 minuty za stálého promíchávání. Zastříkněte zbylou vodou a za stálého míchání smažte ještě minutu.
Podobné recepty jako Hovězí plátky s brokolicí a paprikou
Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Steak z hovězího pupku – flank steak. Máte-li po ruce kousek kvalitního hovězího pupku, připravte si dokonalý flank steak. Základní recept je velmi rychlý a jednoduchý. Abychom výtečnou chuť masa nepřebili, k dochucení nám stačí sůl, pepř a kapka oleje. 4,7 (10×) Colombo65. 36 názorů. 30 min.
Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak
Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou
Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou. Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou Zdroj: Marek Kučera. 12x. Jeden z vrcholných restauračních kousků sedmdesátek a osmdesátek minulého století, který hrdinně evokoval kuchyni starého mocnářství, často troskotal na plátku nekvalitního a tu
Podobné recepty jako Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou
Jak to bylo, šéfe? Spaghetti s hovězí svíčkovou a hříbky podle Davida ...
Spaghetti s hovězí svíčkovou a hříbky podle Davida Lagomarsina ... 7 pádů Honzy Dědka Partička Cheesecake MS ve fotbale Tatarák podle Pohlreicha FIlmy od Marvelu Feng shui Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Výzkumy preferencí kandidátů na prezidenta ...
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Spaghetti s hovězí svíčkovou a hříbky podle Davida ...
Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře
Do stejné pánve přidejte nakrájenou šalotku a restujte 2 minuty. Odstraňte z tepla. Přidejte zredukovaný hovězí vývar, šlehačku, 3 lžíce koňaku a zrnka zeleného pepře. Vařte, dokud směs nezhoustne na konzistenci omáčky – asi 6 minut. Podle chuti dochuťte pepřem.
Podobné recepty jako Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře
VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Předehřejte troubu na 200 °C. Nyní se pusťte do přípravy masové směsi. V pánvi rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli s mrkví. Jakmile začnou chytat barvu, přidejte nadrcený česnek, mleté hovězí maso a pokračujte v restování další 3 minuty. Zlehka osolte a opepřete. Zaprašte směs moukou a p
Podobné recepty jako VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Klasický hospodský guláš (vídeňský) Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku. 5,0 (390×) Eliza. 326 názorů.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Hovězí roštěná á la Krkovička recept
Na sádle zprudka orestujeme roštěnky, které potom dáme do pekáčku a na výpeku zpěníme na jemno pokrájenou cibuli a červenou kapii. Až zesklovatí, podlijeme nejlépe hovězím vývarem (já použil vývar z oháňky), vše nalijeme na roštěnky v pekáčku a dusíme asi 45 minut v troubě na 200°C. Poté odkryjeme a
Podobné recepty jako Hovězí roštěná á la Krkovička
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Asijské bleskové hovězí nudličky Přidáno před 1 hodinou ... bramborová kaše podle polreicha recepty pstruh pohlreich pstruh pohlreich pstruh recept pohlreich pstruh na másle podle pohlreicha ryby recepty polreich šťouchané brambory podle polreicha pstruh podle pohlreicha pečený pstruh podle polreich
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Hamburger podle Pohlreicha
3. 2017 18:43. Určitě není ten recept podle Pohlreicha jelikož maso 750g na 6 hamburgeru je totální hovadina :-( jedna porce by vážila 125g což je nesmysl Není napsané jaké maso ?? Hovězí ano , ale to je tak široký pojem že celý recept jsou pouze kydy a schovává se za jménem známého a fundovaného od
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy receptu. 1. Po obou stranách ogrilujeme. 2. Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo. Česnek a cibuli nakrájíme a vmícháme do masa. Dle chuti přidáme sůl, pepř a máslo. 3. Z masy vypracujeme rukama těsto, které tvarujeme do tvaru hamburgrů.
Podobné recepty jako Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha ...
Hovězí guláš na černém pivu s karlovarským knedlíkem
Hovězí guláš je naprostá klasika tradiční české gastronomie. U tohoto pokrmu ale více než u jakéhokoliv jiného platí, že 10 kuchařů připraví 10 různých gulášů. My jsme náš recept připravili trochu netradičně s karlovarským knedlíkem a omáčku jsme podlili černým pivem, který jí dá hloubku. Ať už gulá
Podobné recepty jako Hovězí guláš na černém pivu s karlovarským knedlíkem
Klasické dušené hovězí se zeleninou
Klasické dušené hovězí se zeleninou. Klasické dušené hovězí se zeleninou Zdroj: archiv Pražské řeznictví. 2x. Zatímco u nás zdomácněl guláš pouze z masa a cibule, na Západě si pochutnávají na jídle s názvem Old-fashioned beef stew, což je vlastně guláš, který se podlévá vínem a maso se dusí společně
Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou
Hovězí roštěná recept
Hovězí roštěná. Měkká a dobře okořeněná roštěnka, to je jídlo když ne na sváteční, tak na nedělní stůl. Kdo by je nemiloval? Jakmile se kuchyní rozline vůně cibulového základu a začne se ozývat naklepávání masa, je téměř jasné, že se k obědu bude podávat právě tahle oblíbená klasika. 17.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná
Hovězí svíčková s thajským bylinkovým salátem
Hovězí svíčková s thajským bylinkovým salátem. Hovězí svíčková s thajským bylinkovým salátem Zdroj: kuchařka Bylinky. Tento drahý, zato výjimečný pokrm se nádherně vyjímá na velké bílé míse: plátky svíčkové uprostřed a kolem salát s bramborami. Jedná se o moderní obměnu dávné a vděčné klasiky.
Podobné recepty jako Hovězí svíčková s thajským bylinkovým salátem
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept Hodnocení receptu je 4,3 (4×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. volhpe1 0 názorů Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min 30 min (30 min příprava) 3. 11. 2013 19:57 Hella Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny pro 4 Menší porce 4 Větší p
Podobné recepty jako Trhanec podle Pohlreicha upravený
Stroganoff podle dědy šéfkuchaře recept
Stroganoff podle dědy šéfkuchaře. Stroganoff jsou nudličky z minutkového hovězího masa v rajčatovo-smetanovém sosu, který může být doplněný dalšími surovinami. Podle tohoto receptu se nám hovězí na cibuli a žampionech určitě podaří a bude všem chutnat. 5,0 (114×) Eliza. 71 názorů.
Podobné recepty jako Stroganoff podle dědy šéfkuchaře
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha - recept: Po obou stranách ogrilujeme.Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo. Česnek a cibuli nakrájíme a vmícháme do masa. Dle chuti přidáme sůl, pepř a máslo.Z
Podobné recepty jako Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha
fresh.iprima.cz
Vláčné hovězí na hořčici. Vláčné hovězí na hořčici Zdroj: Jamie Oliver / 5 ingrediencí. 5x. Kližka je na pomalé dušení nejvhodnější kus hovězího masa. Po pár hodinách se maso úplně rozpadá, s výraznou chutí worcesteru a hořčice vytvoří neodolatelnou souhru chutí. Ideální víkendová pečínka - ráno mas
Podobné recepty jako fresh.iprima.cz
Lososový burger podle Pohlreicha recept
Lososový burger podle Pohlreicha Hodnocení receptu je 5,0 (24×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. 1974andrea 29 názorů 15. 6. 2012 10:49 1974andrea +1 další fotka +1 další fotka Přidat fotku Suroviny cca 300 g 300 g lososa (ocasní část) 2 2 šalotky ( já použila bílé části 3 jarních cibulek)
Podobné recepty jako Lososový burger podle Pohlreicha
Jak to bylo, šéfe? Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa ...
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. V osmé epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlriech potká se svým učitelem Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po vyučení. Zavzpomínají na staré časy a společně uvaří vyhlášený špindlerovský guláš s křupavými bramboráč
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa ...
Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Pěnu sbírejte a vyhazujte. Osolte, přidejte koření, bylinky, brambory, mrkev, celer, petržel a cibuli a pozvolna vařte, až zelenina změkne. Zeleninu vyjměte, nechte zchladnout a nakrájejte na kostičky, cibuli oloupejte a rozkrájejte na čtvrtky. Maso dovařte doměkka, trvá to zhruba 1–1,5 hodiny. Vyjm
Podobné recepty jako Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Hrášková polévka podle Pohlreicha. Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. 5,0 (147×)
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Hovězí plátky na houbách s tymiánem
hovězí zadní 800 g. sůl (sůl a čerstvě namletý pepř) hladká mouka na obalení. rostlinný olej 2 lžíce. velké cibule 2 ks. česnek 3 stroužky. lesní houby 3 velké hrsti. bílé víno (suché bílé víno) 100 ml. lístky čerstvého tymiánu 1 lžíce.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Beef Stroganov podle Vodoucha recept
50 ml koňaku nebo vodky (v nouzi i kvalitní rum) 1 lžíci pikantní hořčice (dijonská nebo hrubozrnná) 1 lžíci posekaných kaparů. 2 lžíce konzervovaných rajčat posekaných nebo rajčatového pyré. 2 lžíce olivového oleje. 50 g másla. lžíce cukru. sůl. mletý pepř podle potřeby.
Podobné recepty jako Beef Stroganov podle Vodoucha