Hovězí pupek podle Pohlreicha recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Hovězí pupek podle Pohlreicha je výtečné maso na gril. Příprava je jednoduchá, jen je třeba dodržet jen pár pravidel.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 800 g hovězího pupku
  • hrubá sůl
  • mletý černý pepř
  • slanina


Způsob přípravy

Maso nakrájíme na plátky asi 1,5 až 2 cm. Z obou stran je osolíme a opepříme. Takto připravené plátky položíme na slaninou potřený rozpálený gril a krátce grilujeme po obou stranách. Nenecháme ho úplně propéct.

Po grilování necháme maso chvíli odpočinout, pak ho nakrájíme kolmo k vláknům a můžeme podávat. Se zeleninovým salátem, s hranolky, s vařenými bramborami. S oblíbeným dipem. Podle chuti.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Hovězí pupek podle Pohlreicha recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Hovězí pupek podle Pohlreicha.
Nebo hledejte podobné podle části názvu hovězí pupek podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hovězí pupek podle Pohlreicha

Kde najít informace



×