Šťouchané brambory recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Šťouchané brambory jsou skvělou přílohou třeba k pečeným masům. Dají se ale jíst klidně i samotné. Můžeme do nich zamíchat třeba opečenou a na kousky nakrájenou slaninu pro ty, co se neobejdou bez masa.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • 2 větší cibule
  • zelená petrželová nať
  • sádlo
  • mletý černý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě do měkka , slijeme z nich vodu a rozšťoucháme je. Na pánvi mezitím na sádle dorůžova osmahneme na tenké kroužky nakrájenou cibulku. Zelenou petrželovou nať nakrájíme nadrobno.

Do rozšťouchaných brambor zlehka zamícháme osmaženou cibulku a petržel, a hotové jídlo podle své chuti ještě osolíme a opepříme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Šťouchané brambory recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Šťouchané brambory.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Šťouchané brambory .
Hledat podobné recepty na internetu jako Šťouchané brambory

Kde najít informace



×