Hovězí plněné,v čínském zelí dušené(pro papiňák) recept ...
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)
Podobné recepty jako Hovězí plněné,v čínském zelí dušené(pro papiňák) ...
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory ...
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory Anna Kocikova Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 4 1 kg brambor 600 g hovězí maso (nejlépe roštěná) 0,6 kg kysané zelí 150 g sádlo (nenahrazovat olejem!) 250 g cibule hořčice plnotučná 2 lžíce hladká mouka sůl pepř kmín Naše kuc
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory ...
Recept Dušené čínské zelí nenalezen
V širokém kastrolu zahřejte olej. Vsypte nasekanou cibuli, řapíkatý celer a orestujte. Přidejte na kousky nakrájené hovězí. Osolte a opeřete, maso ze... více o Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Podobné recepty jako Recept Dušené čínské zelí nenalezen
Dušené čínské zelí
Postup přípravy receptu. 1. Očištěné zelí nakrájíme na čtverečky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na rozškvařené slanině, přidáme zelí, sůl a pepř, sojovou omáčku, cukr, vývar a glutasol. 2. Asi 30 minut společně podusíme. Nakonec posypeme nasekanou zelenou petrželkou a podává
Podobné recepty jako Dušené čínské zelí
Sterilované zelí dušené v papiňáku recept
1 cibule 1 lžíce oleje 1 lžíce hladké mouky 1 lžička celého kmínu 1 dl vody sůl cukr ocet Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu
Podobné recepty jako Sterilované zelí dušené v papiňáku
Dušené zelí
1. Na sádle (nemusíme moc šetřit) osmažíme cibuli, přidáme zelí (je-li kyselejší, raději ho propláchnu vodou) s trochou vody. 2. Promíchám a přidám kostkový cukr (asi na 4 porce dávám 7 kostek). Za občasného míchání nechám dusit.
Podobné recepty jako Dušené zelí
Hovězí po cikánsku recept
Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák) Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Podobné recepty jako Hovězí po cikánsku
Dušené hlávkové zelí
1 Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do hrnce, osolíme, ochutíme kmínem, podlijeme hrnkem vody a pod poklicí za občasnému promíchání dusíme na mírném ohni cca 10 - 20 minut. Doba dušení záleží na tloušťce nudliček a na tom, zda jsme použili zelí rané či pozdní, takže se nebudeme řídit časem
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí
Recept Hovězí maso dušené v zelí
Pracovní postup: Nakrájíme si cibulku nadrobno, zpěníme na slanině a vložíme hovězí maso nakrájené na kostky či plátky. Vše osolíme, okořeníme, podlijeme a podusíme skoro doměkka. Potom přisypeme pokrájené kysané zelí, podle chuti přidáme cukr a pomalu dusíme. Před dodušením přisypeme na jemno nastr
Podobné recepty jako Recept Hovězí maso dušené v zelí
Hovězí plec na klouzcích recept
Houby zcedíme a nálev použijeme – plecko nakrájíme na plátky, které potřeme hořčicí a vložíme do nálevu i s kořením, které v tom nálevu je – tzn. celý pepř, nové koření, bobkový list, hořčičné semeno, koriandr apod. – marinujeme nejméně hodinu, samozřejmě, čím déle tím líp. Plátky vyjmeme a osušíme
Podobné recepty jako Hovězí plec na klouzcích
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci. Hřejivé jídlo, které k zimním měsícům patří.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku recept
Vše zasypeme kmínem, paprikou, vmícháme propláchnuté zelí bez nálevu a podlijeme cca 1dcl vody. Osolíme a osladíme dle chuti, papiňák zavřeme a dáme na střední plamen. Jakmile se pojistka uzavře a začne prudce syčet, zmírníme na minimum a necháme 20 minut dusit.
Podobné recepty jako Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku
Dušené hovězí na hořčici a zelenině recept
Dušené hovězí maso podáváme s těstovinou, bramborem, nebo knedlíkem – vše se k tomu hodí, záleží jen na chuti a možnostech. Poznámka autora receptu Vynikající šťavnatá úprava lahodné části hovězího masa, navíc s takřka nepozorovatelným úbytkem objemu. Všem milovníkům hověziny doporučuji, a těm co ne
Podobné recepty jako Dušené hovězí na hořčici a zelenině
Dušené patizonové zelí recept
Patizon oloupeme a vydlabeme z něj měkký vnitřek se semeny. Cibuli pokrájíme najemno a osmažíme lehce dozlatova na jemně pokrájeném špeku. Ke konci smažení cibule přidáme rozvonět i drcený kmín. Řádně očištěný patizon nastrouháme na hrubém struhadle (velké slzy) a dáme k cibuli.
Podobné recepty jako Dušené patizonové zelí
Hovězí plátky na česneku s dušeným kysaným zelím recept ...
Postup přípravy. Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, na kterou vložíme omyté a trochu naklepané hovězí plátky. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a podlijeme vodou. Vhodíme nové koření, bobkový list, pepř, vmícháme mletou sladkou papriku a osolíme.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na česneku s dušeným kysaným zelím ...
Dušené hlávkové zelí na slanině recept
Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do hrnce, osolíme, ochutíme kmínem, podlijeme hrnkem vody a pod poklicí za občasnému promíchání dusíme na mírném ohni cca 10-20 minut. Doba dušení záleží na tloušťce nudliček a na tom, zda jsme použili zelí rané či pozdní, takže se nebudeme řídit časem v re
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí na slanině
Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku ...
Postup přípravy. Plátky krkovice přes mikroten naklepeme a zlehka poprášíme pepřem. Na každý plátek masa rozložíme zelí, položíme špalík špeku a maso zavineme do závitku. Závitky zajistíme nití. Do papiňáku na rozehřátý olej dáme osmahnout cibuli společně se špekem do narůžovělé barvy.
Podobné recepty jako Závitky z krkovice se zelím a špekem,dušené v papiňáku ...
Dušené hlávkové zelí recept
Suroviny: zelí hlávkové, sádlo, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory. Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná….
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí
Slaný štrůdl se špenátem a tvarohem recept
Postup přípravy. Rozválíme listové těsto na pečící papír (nebo použijeme už rozválené z obchodu). Na něj rozprostřeme tvaroh, pokrájené čerstvé špenátové listy, posypeme bylinkami (yzop, dobromysl, bazalka), přidáme sůl, kmín, pepř.
Podobné recepty jako Slaný štrůdl se špenátem a tvarohem
Dušené hovězí maso recept
Dušené hovězí jsem začala zavařovat kdysi dávno, kdy jsme ho od soukromníka koupili víc a nevešlo se do mrazáku. Dělávám ho častěji bez cibule, jen maso, voda, sádlo a koření se solí. Použití široké - na jakékoliv dušené se šťávou i na rychlý guláš.
Podobné recepty jako Dušené hovězí maso
DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU
Maso dusíme 1,5 hod. a podléváme zbylým vývarem. Cibuli a mrkev nakrájíme na silné plátky a celer na kostičky. Vše přidáme k masu a dusíme dalších 30 minut. 3. Maso a zeleninu vyjmeme a upravíme na mísu, maso posypeme sekanou petrželkou. Na omáčku z pekáče vyjmeme chléb a bobkový list.
Podobné recepty jako DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU
Kadlíkovo dušené hovězí recept
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Podobné recepty jako Kadlíkovo dušené hovězí