Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hovězí maso

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 10. 2017 16:21

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dušené hovězí jsem začala zavařovat kdysi dávno, kdy jsme ho od soukromníka koupili víc a nevešlo se do mrazáku. Dělávám ho častěji bez cibule, jen maso, voda, sádlo a koření se solí. Použití široké - na jakékoliv dušené se šťávou i na rychlý guláš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cekrops cekrops

17. 10. 2017 19:59

No dobrá. Ať je tedy po vašem . :-8

cathleen cathleen

17. 10. 2017 19:50

cekrops: ne, není. Zkuste si o sterilizaci masa najít info kdekoliv na internetu, všude doporučí dvojitou.

cekrops cekrops

17. 10. 2017 19:45

Maso je snad po dušení sterilované dost,né? A když se nalije do čisté sklinky a zavíčkuje,tak by snad stačilo to dát na 30 s do mikrovlnky (s podokrytým vrškem) a mělo by to být snad OK. ? Ale když to tak děláte,,,budiž.:-8

cathleen cathleen

17. 10. 2017 19:31

cekrops: maso (i vařené) se vždy zavařuje buď 2 hodiny při 100°C nebo jednu hodinu a druhý den totéž, opět hodinu. Je to proto, že opakovaná sterilace zničí i ten možný zbyteček přeživších a vyklíčených spor bakterií ;-)

cekrops cekrops

17. 10. 2017 19:26

Proč 2x zavařovat ? Snad by stačilo 1x a jen na cca. 85 StC ... Ale je fakt že moc doma nezavařuji....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dusene hovězí maso dušené hovězí maso recept recepty hovězí maso dušené dušené hovězí maso na cibulce hovězí maso dušené zavařování hovězího masa dušení masa recepty z hověziho masa hovězí maso na dušení dušene hovězího masa hovezi dusene hovězi dušene maso dušené hovězí recept dušené maso dušené hovězí maso recepty hovězí ořez recepty recept hovezi maso dusene dusene hovezi recept na dušené hovězí maso zavařování hovězího masa do sklenic

Suroviny: maso hovězí, sádlo, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený

TopRecepty.cz

Dušené hovězí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8yQo