Domácí víno z Arónie černá jeřabina.
Domácí víno z Arónie - černá jeřabina. Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů) Množství: neuvedeno. Obtížnost: Středně náročné. Příprava: neuvedeno. Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: Zdravé. (0 hlasů) Ohodnotit recept.
Podobné recepty jako Domácí víno z Arónie černá jeřabina.
Černé jeřabiny aronie na způsob brusinek recept
Suroviny: jeřabiny, cukr, cukr vanilkový, skořice mletá, koření hřebíček, rum, pektogel, kyselina citronová. Plody aronie jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínů a zdraví prospěšných látek, které posilují naší imunitu, Jeho svíravě trpké….
Podobné recepty jako Černé jeřabiny aronie na způsob brusinek
Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie recept TopRecepty ...
Černé jeřabiny otrháme ze stopek, nekvalitní plody vyhodíme, ostatní propláchneme teplou vodou a necháme okapat. Jeřabiny nasypeme do kastrolu, podlijeme vínem a vaříme asi půl hodiny. Pak plody trochu podrtíme, přidáme koření a cukr a povaříme do zhoustnutí. Ke konci varu přidáme Sorban proti plísn
Podobné recepty jako Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie TopRecepty ...
Likér z aronie recept
Černý jeřáb neboli aronie je napěchovaný celou řadou vitamínu a působí blahodárně na celou řadu neduhů. Tento likér je velmi snadný a díky alkoholu i dlouho vydrží. Ačkoliv louhování likéru trvá dva měsíce, na výbornou chuť se vyplatí počkat. 4,8 (5×) JanaDorazinova 9 názorů 35 min 4. 11. 2015 22:01
Podobné recepty jako Likér z aronie
Griotka z Arónie ( černá jeřabina ).
1 l vody mandlová tresť 1,5 kg Arónie Pracovní postup: Arónii odstopkujeme opláchneme , necháme okapat a pak zalejeme vařící vodou. Necháme v chladu 4-5 dní. Pak přidáme cukr a mírně povaříme a rozmačkáme .Necháme vychladnout a zalejeme RUMEM a přidáme tresť, promícháme , plníme do lahví a necháme u
Podobné recepty jako Griotka z Arónie ( černá jeřabina ).
Griotka z černých jeřabin
Toto je recept na likér z Aronie(černá jeřabina).Je opravdu výborný a zdravý.Černý bez je jiná rostlina,ale likér z něj je rovněž výborný.Oba bych raději ale užívala jen na chuť.Jeho výroba je sezonní a většinou moc dlouho nevydrží,tak si ho šetřím.
Podobné recepty jako Griotka z černých jeřabin
Jehněčí kolínko na víně s višněmi a celerovým pyré ...
K jaru patří mladá masa s jemnou chutí. Proto si v následujícím receptu pohrajeme s jehněčím masem. Hlavní surovinou jsou sice jehněčí kolena, kořenová zelenina a také červené víno, ovšem podcenit byste neměli ani omáčku ze sušených višní, která celý pokrm skvěle vyladí.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko na víně s višněmi a celerovým pyré ...
Drůbeží játra na červeném víně
pepř Lahůdkové recepty z jater Postup přípravy Játra omyjte, očistěte a případně nařežte na větší kostky. Osolte a opepřete. Šalotku oloupejte a nakrájejte na proužky. V pánvi rozehřejte polovinu másla, přidejte šalotku a za častého míchání restujte do zlatavé až lehce hnědé barvy. Poté šalotku dejt
Podobné recepty jako Drůbeží játra na červeném víně
Griotka z černé jeřabiny recept
Suroviny: jeřabiny černé, voda, citron, koření hřebíček, skořice celá, badyán, rum, vodka. Omyté bobule dáme do vody, přidáme citron a koření.Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.Scedíme, přidáme 600g cukru a vaříme 10 min.Do vychladlé….
Podobné recepty jako Griotka z černé jeřabiny
Višňové víno
Postup přípravy receptu. 1. Do demižonu naházím 3 kg umytích višní a zasypu 3 kg cukru, zbytek doleji převařenou vychladlou vodou. Když je tak třetina plná je potřeba cukr důkladně rozmíchat. Poté zazátkuji kvasnou zátkou a dám kvasit (4-8 týdnů, podle teploty).
Podobné recepty jako Višňové víno
Rybízové víno
Před přípravou vína asi 2-3 dny připravíme sušené kvasinky. (Tekuté můžeme nalít rovnou do připravovaného vína). 2. Do čisté 2 dl skleničky nalijeme domácí ovocný mošt nebo ovocnou šťávu bez konzervačních látek. Přisypeme sušené kvasinky, zamícháme a necháme je 2-3 dny rozmnožit. 3.
Podobné recepty jako Rybízové víno
Rychlá večeře: Krůtí játra na víně podle Florentýny ...
Rychlá večeře: Krůtí játra na víně podle Florentýny. Vnitřnosti zažily v uplynulých sto letech hvězdné okamžiky i naprosté zatracení dietologů. Vnitřní orgány zdravého a rychle poraženého zvířete však nemohou být špatné a jejich občasná konzumace zajisté neuškodí. Naopak obohatí váš jídelníček ...
Podobné recepty jako Rychlá večeře: Krůtí játra na víně podle Florentýny ...
Litý koláč z černých jeřabin recept
1 vajíčko 100 g mletého cukru + trochu cukru na obalení jeřabin 5 lžic oleje 1 prášek do pečiva špetka soli černé jeřabiny (nebo jakékoliv jiné ovoce) zhruba půl kg, ale i víc Drobenka: 1/4 kostky másla nebo hery 3/4 hrnku mletého cukru 3/4 hrnku polohrubé mouky Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot
Podobné recepty jako Litý koláč z černých jeřabin
Zvěřina na červeném víně
Zvěřina na červeném víně. Zvěřina na červeném víně Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. 4x. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj činí ideální, zdravou
Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně
Vinná klobása jak ji dělala moje babička recept
Suroviny: plec vepřová, bůček vepřový, žemle, víno bílé, mléko, pepř mletý, květ muškátový, kůra citronová, sůl, střívka skopová, mouka hladká. Vinná klobása neodmyslitelně patří k vánočním dobrotám, které nesmí chybět na žádném svátečním stole. Většinou pro ni skočíme k řezníkovi, ale co….
Podobné recepty jako Vinná klobása jak ji dělala moje babička
Kořeněné svařené víno recept
1 l červeného vína 100 ml brandy nebo koňaku 100 ml vody 8 plátků pomeranče 8 tenkých plátků citrónu 8 hřebíčků 2 sušené badyány kousek celé skořice 1/2 lžičky čerstvě strouhaného muškátového oříšku špetka sušeného zázvoru 6 lžic cukru Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Víc
Podobné recepty jako Kořeněné svařené víno
Přimíchejte jeřabinovou pálenku a květy řebříčku a nechte ještě 1 den odstát. Přefiltrujte přes tkaninu a vylisujte květy a plody. Vylisované rostliny přelijte 100 ml vody a znovu vylisujte. Promíchejte, vlijte do láhve, uzavřete a nechte 3 měsíce zrát. Ještě jednou přefiltrujte a nechte odležet.
Hřejivý likér z j recept internet
Jeřabinový kompot recept
Jeřabiny propláchneme, necháme okapat, nasypeme je do čistých sklenic a zalijeme vychladlým nálevem. Nálev připravíme tak, že svaříme vodu s cukrem a kořením. Sklenice sterilujeme 20 minut při 80°C. TIP Zavařování v horkovzdušné troubě - snadný návod Poznámka autorky receptu Zdroj: Lidové recepty Cu
Podobné recepty jako Jeřabinový kompot
recept internet
Džem z jeřabin recept
Domácí housky Javor uvařila před 1 hodinou Stroganoff podle dědy šéfkuchaře ... černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedl é černé jeřabiny. Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Podobné recepty jako Džem z jeřabin
Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem
Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem Zdroj: vseobramborach.cz. 7x. Pokud máte rádi zeleninu, tahle chuťovka na silvestrovském stole nesmí chybět. Kombinovat můžete všechnu kořenovou zeleninu, kterou doma najdete. Vsadíme se, že tyhle křupavé chipsy se Nového roku nedočkají. 4 porce.
Podobné recepty jako Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem
recept internet
Sirup z jeřabiny recept
Postup přípravy Omyté jeřabiny rozemeleme, nebo rozmixujeme a dáme do kastrolu. 10 minut povaříme,přecedíme přes plátýnko. Přidáme cukr a znovu 10 minut povaříme. Při vaření sbíráme pěnu. Na 1 litr šťávy dáme 900 gr cukru. Poznámka autora receptu Já pro jistotu dávám sirup horký do zavařovacích skle
Podobné recepty jako Sirup z jeřabiny
recept internet
Buchtičky s vinným šodó recept
Šlehačem na menší rychlost neustále šlehám už od zahřívání. Šleháním šodó nabude, stále šlehám, poté zase svůj objem zmenší, ještě chvíli šlehám, šodó zhoustne a je hotové. Hrnec vyndám z vody. Buchtičky od sebe na talíři oddělím a přeliji je šodó.
Podobné recepty jako Buchtičky s vinným šodó
recept internet
Likér z černých jeřabin recept
1 litr opláchnutých jeřabin přelijeme 1 litrem vařící vody a necháme je 4-5 dní v chladu. Pak je trochu promačkáme a přecedíme. Do šťávy přidáme 40 dkg cukru a krátce povaříme. Do vychladlého přilijeme rum a mandlovou tresť. Poznámka autorky receptu Zdroj: časopis Lidové recepty (jen jsem v názvu př
Podobné recepty jako Likér z černých jeřabin
Poslední recepty
Mohlo by vás zajímat
Jeřabinový kompot recept
Jeřabiny propláchneme, necháme okapat, nasypeme je do čistých sklenic a zalijeme vychladlým nálevem. Nálev připravíme tak, že svaříme vodu s cukrem a kořením. Sklenice sterilujeme 20 minut při 80°C. TIP Zavařování v horkovzdušné troubě - snadný návod Poznámka autorky receptu Zdroj: Lidové recepty Cu
Podobné recepty jako Jeřabinový kompot
Džem z jeřabin recept
Domácí housky Javor uvařila před 1 hodinou Stroganoff podle dědy šéfkuchaře ... černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedl é černé jeřabiny. Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Podobné recepty jako Džem z jeřabin
Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem
Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem Zdroj: vseobramborach.cz. 7x. Pokud máte rádi zeleninu, tahle chuťovka na silvestrovském stole nesmí chybět. Kombinovat můžete všechnu kořenovou zeleninu, kterou doma najdete. Vsadíme se, že tyhle křupavé chipsy se Nového roku nedočkají. 4 porce.
Podobné recepty jako Domácí zeleninové chipsy s citronovým dipem
Sirup z jeřabiny recept
Postup přípravy Omyté jeřabiny rozemeleme, nebo rozmixujeme a dáme do kastrolu. 10 minut povaříme,přecedíme přes plátýnko. Přidáme cukr a znovu 10 minut povaříme. Při vaření sbíráme pěnu. Na 1 litr šťávy dáme 900 gr cukru. Poznámka autora receptu Já pro jistotu dávám sirup horký do zavařovacích skle
Podobné recepty jako Sirup z jeřabiny
Buchtičky s vinným šodó recept
Šlehačem na menší rychlost neustále šlehám už od zahřívání. Šleháním šodó nabude, stále šlehám, poté zase svůj objem zmenší, ještě chvíli šlehám, šodó zhoustne a je hotové. Hrnec vyndám z vody. Buchtičky od sebe na talíři oddělím a přeliji je šodó.
Podobné recepty jako Buchtičky s vinným šodó
Likér z černých jeřabin recept
1 litr opláchnutých jeřabin přelijeme 1 litrem vařící vody a necháme je 4-5 dní v chladu. Pak je trochu promačkáme a přecedíme. Do šťávy přidáme 40 dkg cukru a krátce povaříme. Do vychladlého přilijeme rum a mandlovou tresť. Poznámka autorky receptu Zdroj: časopis Lidové recepty (jen jsem v názvu př
Podobné recepty jako Likér z černých jeřabin