Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Litý koláč z černých jeřabin

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

10. 8. 2018 10:45

Suroviny

Porce: 1 velký plech

Nutriční hodnoty

Energie16 464 kJ / 3 935 kcal
Bílkoviny80,02 g
Tuky127,94 g
Vláknina16,13 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 368 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy607,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto svou chutí připomíná kynuté a je opravdu skvělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 3. 2019 14:11

Miquel: Děkuji za krásnou fotku :-) a za vyzkoušení :-)

Miquel Miquel

8. 3. 2019 11:47

Tenhle koláč je rychlovka :yes: Dělal jsem s borůvkama z mrazáku.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 8. 2018 23:54

Hambro: No, taky jsem dostala hromadu ostružin, tak možná taky zopakuji :-)

Hambro Hambro

12. 8. 2018 15:50

Drobek má pravdu s tou medailí. Už mám recept v oblíbených. Máme hodně ostružin, tak bude koláč s nimi.
Díky za prima recept :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2018 12:00

Drobek: :-D děkuji!! Já taky pátrala, jak nejlépe a pokud možno rychle :-D

Drobek Drobek

10. 8. 2018 11:05

Díky a ještě díky, to je to po čem pátrám, rychle a s drobenkou. Zasloužíš medaili. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: litý tvarohový koláč litý koláč kolac z jeřabin jeřabinový koláč koláče lité recept na litý koláč litý ovocný koláč recept na stávu z cerne jerabiny šťáva z černé jeřabiny buchta s černou jerabinou buchta s jeřabiny moučníky z černé jeřabiny recept černé jeřabiny buchta rychlý koláč rychly ovocny kolac černá jeřabina rychly tvarohový koláč top recepty černo bile buchta z cernych jerabin

Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, cukr moučkový, olej, prášek do pečiva, sůl, jeřabiny černé, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Litý koláč z černých jeřabin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jw6o