Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Když je maso pěkně uleželé, vyndáme jej z pekáče a slijeme vodu ze zeleniny (nevylíváme, necháme si na podlévání). Do hrnce si dáme asi čtvrt kostky másla a zeleninu orestujeme i s kořením a višněmi. Zelenina by měla mít lehce nahnědlou barvu. K zelenině přidáme maso a orestujeme ho ze všech stran.
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku recept ...
Vypečené výpečky . Tématické fráze: opečený lilek amuse-bouche recept vypocení lilku lilek jako tatarák amuse bouche recepty tatarák z lilk ů amuse bouche amuse bouche recept dobroty z lilku baklažan recept peceny lilkovy tatarak lilkový tatarák, lilkový kaviár tataráček ze zeleniny lilek recepty re
Podobné recepty jako Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku ...