Avokádová pomazánka s cottagge recept
1 přírodní sýr cottage (madeta) citronová šťáva 1 stroužek česneku pepř sůl. Postup přípravy receptu. Avokádo rozřízneme, vyjmeme pecku a opatrně lžičkou vydlabeme dužinu. Dáme do misky, vidličkou rozmačkáme a zakápneme dostatečne citronovou šťávou (aby nezhořklo a nezhnědlo). Přidáme sýr cottagge,
Podobné recepty jako Avokádová pomazánka s cottagge
Hovězí svíčková Wellington recept
Pečeme 40 minut v troubě vyhřáté na 190°C (medium rare) nebo 45 minut (medium) V mezičase připravíme omáčku Madeira (chceme-li) viz odkaz v poznámce. Maso, nyní už Svíčkovou Wellington, vyjmeme z trouby a necháme 10 minut odpočinout. Krájíme příčně na min. 3 cm široké porce a podáváme s omáčkou Made
Podobné recepty jako Hovězí svíčková Wellington
Šťouchané brambory s uzeným masem a voňavou čepicí ...
Na lžičce másla zpěníme nakrájenou cibuli. Zalijeme mlékem a přisypeme nastrouhanou Nivu, tavený sýr a za stálého mícháním necháme rozpustit. Komu vadí kousky cibule, omáčku projede ponorným mixérem. Na talíři dáme porci brambor, na to položíme plátek uzeného a přelijeme omáčkou. Poznámka od kuchařk
Podobné recepty jako Šťouchané brambory s uzeným masem a voňavou čepicí ...