Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného ...
Redukce z červeného vína: 1 litr červeného vína dáme vařit, přidáme bylinky a cukr a necháme zredukovat (poznáme podle hustoty). Na rozpuštěném másle restujeme na jemno nakrájenou šalotku, přidáme uvařenou čočku a dochutíme solí, pepřem a nasekaným čerstvým tymiánem.
Podobné recepty jako Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného ...
Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí recept
300 ml červeného vína 50 ml balsamikového octa 100 g medu barevný pepř Rizoto: 240 g rýže 350 ml kuřecího vývaru (popřípadě bujón z kostky) 200 ml bílého vína 1 malá cibule 50 ml olivového oleje 20 g másla snítka tymiánu nebo špetka sušeného sůl bílý pepř Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nut
Podobné recepty jako Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí
Řezy z hroznového vína
Řezy z hroznového vína s jablky jsou jako stvořené pro pohoštění ke kávě. Jsou krásně vláčné a můžeme je jíst studené ,
Podobné recepty jako Řezy z hroznového vína
Mořidlo s červeným vínem
300ml aromatického červeného vína (např. Portugal) 1 velká cibule 1 velká mrkev 1 střední petržel 1 střední celer 3 bobkové listy 5 jalovčinek 6 kuliček pepře špek nebo slanina; Způsob přípravy. Nejprve si maso omyjeme, odblaníme poté prošpikujeme a posolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na
Podobné recepty jako Mořidlo s červeným vínem
Kachní prsa s čočkou
Přidat do oblíbených Pracovní postup: Necháme svářet (redukovat) červené víno, cca 40 minut, budeme se řídit hustotou, která by měla být asi jako sirup. Ve vodě uvaříme zelenou čočku, po změknutí (nesmí být rozvařená) ji scedíme. Rozpustíme si 3 lžíce másla a orestujeme na nich šalotku, česnek a tym
Podobné recepty jako Kachní prsa s čočkou
Demi Glace recept
Zarestovaný protlak zalijeme červeným vínem a víno zcela vyvaříme (pokud víno málo vyvaříme, demi glace bude kalný). Na zhotovený základ vložíme opečené kosti a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, stáhneme a necháme táhnout asi 6-7 hodin. Po celou dobu sbíráme pěnu a tuk. Uvařený demi glace scedíme a
Podobné recepty jako Demi Glace
Houbový Wellington
Připravte si vinnou redukci: v kastrůlku smíchejte 120 ml červeného vína 250 ml vývaru a bez pokličky vařte na mírném stupni 20 minut. Vmíchejte 1 lžíci datlového sirupu a nechte stranou. Před použitím krátce prohřejte. Na houbovou směs rozmixujte houby, špenát, šalotku, česnek a estragon.
Podobné recepty jako Houbový Wellington
Portské šalotky recept
100 ml 100 ml červeného portského vína oříšek oříšek másla sůl čerstvě mletý barevný pepř lžička lžička třtinového cukru Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Energie: 1 051 kJ / 251 kcal; Bílkoviny: 5,00 g; Tuky: 0,50 g; Vláknina: 15,80 g; Cholesterol: 0 mg Sodík: 42 mg Sůl: 0,0
Podobné recepty jako Portské šalotky
Kuřecí roládky s uzeným lososem a listovým špenátem recept ...
Jinak, Andrejko, k té šťávě - jednak ji poměrně dlouho provářím a shrnu do ní všechny přípečky a když se mi stejně zdá mdlá, tak jí pomůžu kapkou balzamikové redukce, lžící červeného vína, nebo (jako dnes) kapkou extra dark sójové omáčky - teda podala jsem ji dceři, ať dodá barvičku.
Podobné recepty jako Kuřecí roládky s uzeným lososem a listovým špenátem ...
Karamelizovaná cibule s brusinkami recept
100 ml červeného vína (měla jsem Merlot) 1 polévkové lžíce třtinového cukru sůl pepř balsamico redukce Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Karamelizovaná cibule s brusinkami
Ostré nudličky z vepřových palců.... asi jinej gang recept ...
100 ml 100 ml červeného vína Merlotu ( nebo jiného červeného vína ) 4 ... Chvilinku počkáme, horkou vodu vylijeme a ledovou je zchladíme. Poté velmi snadno sloupneme rajčátko z kůže. Rozkrojíme napůl, odstaníme bubáka a nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nakrájíme na céčka. Papriky na nudličky
Podobné recepty jako Ostré nudličky z vepřových palců.... asi jinej gang ...