Rychlá játra s pórkem recept
Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek, kečup a hořčici. Chvilku podusíme a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky, rýže nebo pečivo.
Podobné recepty jako Rychlá játra s pórkem
Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka) recept ...
Porce: 3-4. 400 g drůbežích jater. 1-2 dl červeného vína. 1 lžíce rybízové zavařeniny (brusinkového kompotu) 1 dl pasírovaných rajčat, protlaku, eventuálně nepříliš sladkého kečupu. 1 větší cibule. olej nebo sádlo. celý pepř, nové koření, bobkový list, eventuálně jalovec.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka) ...
Drůbeží játra na červeném víně
Játra omyjte, očistěte a případně nařežte na větší kostky. Osolte a opepřete. Šalotku oloupejte a nakrájejte na proužky. V pánvi rozehřejte polovinu másla, přidejte šalotku a za častého míchání restujte do zlatavé až lehce hnědé barvy. Poté šalotku dejte na talíř.
Podobné recepty jako Drůbeží játra na červeném víně
Kuřecí játra s pórkem
1 Játra očistíme a pokrájíme na menší kousky. 2 Na teflonové pánvi lehce potřené olejem je osmahneme ze všech stran, přidáme na kolečka nakrájený pórek, plátky česneku a koření a společně podusíme. 3 Podle potřeby můžeme podlít trochou vody. 4 Na závěr dochutíme sojovou omáčkou. 5 Jako příloha se ho
Podobné recepty jako Kuřecí játra s pórkem
Játra s pórkem
Játra s pórkem autor: Ladia 4.6 hodnotilo: 9 doba přípravy: neuvedeno obtížnost: snadné Nahrát fotku Suroviny počet porcí: neuvedeno 500 g drůbeží játra drcený kmín cukr 2 lžíce sojová omáčka 4 stroužek česnek 2 lžička solamyl (bramborový škrob) pórek 1 špetka zázvor 0,50 lžíce vegeta rostlinný olej
Podobné recepty jako Játra s pórkem
Kuřecí játra v portském víně recept
Játra očistíme (pozor na žluč, dobře prohlédneme) a nakrájíme na poloviny, spaříme a osušíme papírovou utěrkou . Kousky jater lehce poprášíme moukou. Do hluboké rozehřáté pánve dáme máslo s olejem a kousky jater z obou stran orestujeme, pak na ně přidáme hřebíček. Podlijeme vínem, snížíme teplotu, p
Podobné recepty jako Kuřecí játra v portském víně
Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem recept
Na něm osmahneme játra, stačí z každé strany asi tak minutku a pak je vyjmeme a přidáme víno, nakrájenou cibuli na půlkolečka, cukr a bylinky. Víno necháme zredukovat, podlijeme vodou (záleží na každém kolik kdo chce omáčky, já dala asi necelé 2 deci) a zahustíme.
Podobné recepty jako Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem
Kuřecí játra na červeném víně
Do pánve přidáme zbylé máslo, zmírníme teplotu a orestujeme játrové kousky, cca 4 minuty podle velikosti kousků. Přilijeme víno a cukr a necháme pár minut probublat. Nakonec přidáme opraženou šalotku a můžeme servírovat. Na talíři se játra teprve osolí. Podávala jsem s restovanými brambory.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na červeném víně
Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce ...
Játra podle chuti osolíme, opepříme, přidáme pokrájená sušená rajčátka, chilli papričku. Pomalu vlijeme víno, podusíme a nakonec přilijeme vývar. Necháme probublat. Do pánve přidáme zpět orestovanou zlatou cibulku s pórkem a opět přivedeme k varu. Zmírníme teplotu a necháme pár minut vše ještě probu
Podobné recepty jako Kuřecí játra na červeném víně, pórku a chilli papričce ...
Vepřová játra na červeném víně s žampiony
V kastrolu rozpustíme nakrájenou anglickou slaninu a přidáme nakrájenou cibuli, po chvíli vložíme nakrájená játra a orestujeme. Zalijeme vínem a necháme odpařit, pak přidáme protlak, na plátky nakrájený česnek, worcester, sójovou omáčku, koření, tymián, rozmarýn. Přidáme nakrájené žampiony, papriku,
Podobné recepty jako Vepřová játra na červeném víně s žampiony
Játra s vínem na víně recept
Postup přípravy. Játra očistíme a pokrájíme na silnější nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme játra a zprudka opečeme. Podlijeme vínem, opepříme, poprášíme zázvorem, přidáme půlky hroznového vína zbavené pecek a necháme povařit, dokud nejsou játra hotová / nesmí být uvnitř krvavá /.
Podobné recepty jako Játra s vínem na víně
Husí játra v zelenině na červeném víně recept
Husí játra v zelenině na červeném víně 4,8 (12×) Anna Kocikova 14 názorů 60 min 5. 7. 2011 20:44 Husí játra v zelenině na červeném víně Anna Kocikova Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 500 g husích jater 150 g debrecínského špeku (může být i jiná slanina) 1 polévkové lžíce tuku oleje
Podobné recepty jako Husí játra v zelenině na červeném víně
Kuřecí játra s pórkem a kořením recept
Postup přípravy Játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pórek očistíme a nakrájíme na slabé proužky. Rozpálíme pánev a játra restujeme. Když jsou játra restovaná, přidáme pórek a restujeme znovu, přidáme sojovou omáčku, prohřejeme a nakonec přidáme kečup a znova trochu prohřejeme. . Podáváme s ch
Podobné recepty jako Kuřecí játra s pórkem a kořením
Krůtí játra s pórkem a houbami na slanině recept
Postup přípravy. Nakrájíme slaninu na proužky a necháme vysmažit. Přidáme opláchnutá a pokrájená játra, krátce podusíme, přidáme houby, pórek a sůl, asi 15 minut dusíme. Makonec přidáme kečup a ještě asi 5 minut za občasného míchání dusíme. Uvařeno.
Podobné recepty jako Krůtí játra s pórkem a houbami na slanině
Drůběží játra s pórkem a žampiony recept
Postup přípravy. Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme pokrájané šampiňóny (pokiaľ použijeme konzervované, pridáme ich až pred pridaním smotany), narezané pečienky, osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.
Podobné recepty jako Drůběží játra s pórkem a žampiony
Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem Zdroj: David Turecký pro Naložto 4x Zkuste z nedojedené kachničky nebo chutných kachních jater vykouzlit famózní kachní paštiku do skla, která je výborná na opečeném celozrnném toustíku. 1 porce 60 minut Suroviny kachní játra (či kachní maso z
Podobné recepty jako Jemná kachní paštika s portským vínem a červeným rybízem | Prima ...
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně recept
Plátky jater i klobásky naložíme asi na 2 hodiny do marinády ze sojové omáčky, nastrouhaného celeru, nadrcené chilli papričky, zázvoru, rajského protlaku a nasekaných bylinek.
Podobné recepty jako Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Vepřová játra s jablky na víně recept
1 lžička uzené mleté papriky 1 lžička kari pepř 2 PL oleje 100 g slaniny (Gazdovská, anglická...) 1 velká cibule 2 stroužky česneku 2 PL rajčatového protlaku nebo kvalitního kečupu 150 ml polosuchého bílého vína 1 větší červené jablko s křehkou slupkou sůl tymián čerstvý nebo sušený Naše chalupářská
Podobné recepty jako Vepřová játra s jablky na víně
Játra na víně s rýží recept
Vložíme očištěná játra, přidáme sůl, trošku pepře, kmínu a bazalky. Podlijeme trochou vína a chvilku počkáme, až se víno částečně odpaří. Potom dolijeme vodu. Necháme dusit pod pokličkou do změknutí. Podáváme s rýží. Uvařeno. Přidat do oblíbených (10x) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu.
Podobné recepty jako Játra na víně s rýží
Kuře na červeném víně (Coq au Vin) recept
Přisypeme cca 2 lžíce hladké mouky, prosmahneme, přilijeme nálev z marinády a kuřecí vývar. Přivedeme k varu, přidáme opečené kuře a přikryté dusíme 45-60 minut. Měkké maso vyjmeme, omáčku propasírujeme nebo rozmixujeme, vrátíme maso, žampióny, slaninu, dochutíme a prohřejeme.
Podobné recepty jako Kuře na červeném víně (Coq au Vin)