Kokosky recept
Krém z vodní lázně vyjmeme a šleháme až do vychladnutí. Pak zašleháme kokos a marmeládu. Na plech položíme arch papíru na pečení. Jak si poradit s kroutícím se papírem na plechu Lžičkou klademe na plech s papírem malé hromádky kokosové hmoty. Pečeme v mírně vyhřáté troubě (150 °C). Vychladlé kokosky
Podobné recepty jako Kokosky
Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Přisypte hrášek a najemno nakrájenou cibuli. Vmíchejte worcester, hořčici, ocet, cukr, pepř, spojte majonézou a nakonec postupně osolte. Každý salám i majonéza mohou být už od výrobce jinak slané, tak opravdu postupně, ať to se solí nepřeženete. Nechte uležet v lednici. Poznámka autorky receptu
Podobné recepty jako Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Honzovy buchty
Honzovy buchty - recept: V teplém mléce rozmícháme lžíci cukru a rozdrobené droždí, dáme do tepla, kde necháme vzejít kvásek. Vykynutý kvásek smícháme s prosátou moukou,
Podobné recepty jako Honzovy buchty
Hornoslezský bigos
120 g cibule 80 g sádlo 70 g slanina 200 g kysané zelí sůl 200 g brambory pepř mletý Postup přípravy receptu 1 Obojí maso nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme. Na polovině sádla a pokrájené slanině, usmažíme dozlatava jemně nakrájenou cibuli. Přidáme maso, opečeme a za občasného podlévání
Podobné recepty jako Hornoslezský bigos