Jehněčí kýta na česneku recept
Suroviny 4 porce jehněčí kýta 8 stroužků česneku 2 lžíce soli 2 velké cibule olivový olej libeček 2 kuličky nového koření 2 kuličky jalovce masox Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Prolisovaný česnek
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Auto dort fotografie 4
Fotografie k receptu Auto - dort. Dom ů - Recepty - Auto - dort. Zpět na recept. Auto - dort Veroly Veroly Veroly Předchozí Následující 1 z 3. Předchozí Následující Fotografie k receptu Auto - dort. Fotografie k receptu Auto - dort. Domů - Recepty - Auto - dort. Zpět na recept. Auto - dort Veroly Ve
Podobné recepty jako Auto dort fotografie 4
Ředkvičková pomazánka
Postup přípravy receptu 1 Ředkvičky očistíme. Polovinu ředkvičkových listů nasekáme najemno a zbytek nakrájíme nahrubo. Bulvy ředkviček nakrájíme na tenká kolečka. 2 Čerstvý sýr promícháme s utřeným česnekem, smetanou a s najemno nasekanými listy. Pomazánku ochutíme worcesterem, solí a pepřem. 3
Podobné recepty jako Ředkvičková pomazánka
Rozlítaný španělský ptáček
Přidejte cibuli a restujte na středním plamenu. Cibulku je potřeba restovat dohněda, proto si na tom dejte opravdu záležet a nikam nespěchejte. Po 5 minutách přidejte k cibulce uzené. Až bude cibulka hnědá, přidejte 1,5 lžíce hořčice a restujte ještě asi 2–3 minuty. Mezitím, co se restuje cibulka, s
Podobné recepty jako Rozlítaný španělský ptáček
Mechový dort
Těsto: 400 g baby špenát rozsekat na pyré 3 ks vejce 1 hrnek moučkový cukr 0,75 hrnek olej citronová šťáva z 1 citronu 2 hrnek hladká mouka 1 balíček prášek do pečiva Náplň: 1 ks tvaroh 2 ks smetana ke šlehání 2 balíček ztužovač šlehačky moučkový cukr dle chuti lesní ovoce nadrobno nakrájené Postup
Podobné recepty jako Mechový dort
Sýrová roláda
1 červená paprika 12 plátkový sýr 12-19 plátků podle velikosti plechu Náplň 2 lžíce majonéza 1 lžíce hořčice pažitka 3 vařená vejce natvrdo 150 g pomazánkové máslo Postup přípravy receptu 1 Nejprve připravíme náplň. 2 Začneme tím, že nasekáme pažitku. 3 Vejce nastrouháme najemno. 4
Podobné recepty jako Sýrová roláda
Ovesno-ořechový pudink
Postup přípravy receptu. 1. Vlašské ořechy a ovesné vločky společně rozmixujeme a přidáme dvě lžičky cukru. Směs promícháme s mlékem. 2. Mléko s ořechy a vločkami nalijeme do hrnce. Za stálého míchání vaříme, dokud nezhoustne.
Podobné recepty jako Ovesno-ořechový pudink
Avokádové guacamole: Dokonalý základní recept s tipy, jak ...
Postup přípravy Avokáda rozpulte, vyndejte pecky a dužinu bez slupky dejte do mísy. Vidličkou nebo šťouchadlem na brambory rozšťouchejte dužinu na požadovanou konzistenci – ideální je zachovat ve směsi kousky, ale můžete udělat i jemnou pastu.
Podobné recepty jako Avokádové guacamole: Dokonalý základní s tipy, jak ...
Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka ...
Postup přípravy Brambory oloupejte, nastrouhejte na struhadle nahrubo a vymačkejte, abyste je zbavili přebytečné vody a škrobu. Přidejte k nim vejce, sůl, pepř, utřený česnek, majoránku, hladkou mouku a přilijte mléko.Důkladně promíchejte, aby se vše spojilo v těsto. Na pánvi rozpusťte sádlo, naběra
Podobné recepty jako Nejlepší na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka ...
Sušenkový cheesecake
Postup přípravy receptu. 1. Sušenky rozmixujeme (rozdrtíme) spolu s mandlemi a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs vtlačíme do dortové formy vyložené pečícím papírem dáme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 12 minut. Upečený korpus necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Sušenkový cheesecake
Buřtguláš – recept na klasiku, jak ji máme nejraději ...
K přípravě buřtguláše potřebujete skutečně minimum surovin. Ovšem zcela zásadní je jeich kvalita. Vybírejte kvalitní špekáčky s vysokým obsahem masa. Lze použít i měkké klobásy, dochucené paprikou nebo bylinkami, guláš získá díky nim další chuť. Když vaříte české jídlo, poohlédněte se po českých bra
Podobné recepty jako Buřtguláš – na klasiku, jak ji máme nejraději ...
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Postup přípravy receptu. Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Těsto nalijeme na hlubší vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně na něj nalijeme pudink uvařený podle návodu. Pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
Podobné recepty jako Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Rychlý tvarožník
1. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme tvaroh, pudink a trochu rumu. Nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. RADA: Jak ušlehat dokonalý sníh z bílků? 2. Těsto nalijeme do dortové formy, posypeme ovocem a pozvolna upečeme při 170 °C dozlatova.
Podobné recepty jako Rychlý tvarožník
Náplň do tortill
4. Doma udělané či zakoupené hotové tortilly ohřejme a naplníme směsí z misky. Následně vložíme do mikrovlnné trouby, aby se prohřála i náplň, a servírujeme. 5. Uvedené množství náplně může vystačit až na 8 tortill, záleží na množství náplně v jednotlivých porcích.
Podobné recepty jako Náplň do tortill
Kefírová bábovka
1. V první míse smícháme suché ingredience a pořádné promícháme. 2. Ve druhé míse smícháme mokré ingredience a také pořádně promícháme. RADA: Aby bábovka nepopraskala. 3. Následně postupně zapracováváme suché ingredience do mísy s mokrými ingrediencemi a pořádně rozmícháme, aby bylo těsto bez hrudek
Podobné recepty jako Kefírová bábovka
Linecký koláč
1 ks vejce Postup přípravy receptu 1 Z těchto surovin vypracujete těsto, já občas přidávám ještě trochu rumu a citronové kůry. Asi třetinu oddělte a dejte stranou. Zbylé těsto vyválejte a vyložte jím koláčovou formu. Navrch rozetřete marmeládu. Odložený kus těsta rozválejte, rozkrájejte na proužky a
Podobné recepty jako Linecký koláč
Dal Makhani
1. Černou čočku namočte přes noc do vody. Pak ji slijte, vložte do tlakového hrnce s 1,6 l vody, přidejte omyté fazole a 2 lžičky soli. Vařte v tlakovém hrnci alespoň 30 minut. Poté nechte přirozeně uvolnit tlak a zkontrolujte, že je čočka měkká, měla by se nechat rozmačkat prsty.
Podobné recepty jako Dal Makhani
Hrnkový makovec
2 Těsto nalijeme na hlubší plech vyložený pečícím papírem, dáme do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme asi 20 minut. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! podmínkami pro užívání služby informační společnosti . Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky
Podobné recepty jako Hrnkový makovec
Brynzové halušky
špek Postup přípravy receptu 1 Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme polohrubou mouku (s hrubou moukou se mě zdají dosti tuhé) a sůl. Uděláme těsto, nesmí být ani tuhé, ani řídké a protlačíme ho přes síto na halušky do osolené vařící vody. Těsto je nutné vychytat, nesmí být moc řídké, an
Podobné recepty jako Brynzové halušky
Bramborový knedlík
hrst petrželka nebo dle chuti Postup přípravy receptu 1 Do nastrouhaných brambor, přidejte vejce, hrubou mouku, dětskou krupičku a Solamyl. Do těsta nasekejte nadrobno petrželku a osolte. Vše důkladně promíchejte. RADA: Jak nejlépe oloupat brambory 2
Podobné recepty jako Bramborový knedlík
Bombardino
Postup přípravy receptu. 1. Vaječný koňak zahřejeme s whiskey a mlékem. 2. Dáváme pozor, aby se tekutina nevařila, na kuchyňském teploměru můžeme hlídat, aby teplota nepřesáhla 80 C. 3.
Podobné recepty jako Bombardino
Šoulet
Postup přípravy receptu. 1. Propláchnutý hrách a kroupy přes noc zvlášť namočíme. 2. Obojí samostatně uvaříme doměkka v osolené vodě. 3. Mezitím na sádle opečeme na kostičky nakrájenou slaninu a uzené, spolu s drobně pokrájenou cibulí. 4. Kroupy i hrách scedíme, 100 ml vývaru z hrachu dáme stranou.
Podobné recepty jako Šoulet
Masopustní koblihy
10 g vanilkový cukr 2 vejce pokojové teploty 20 g droždí 1 lžíce tuzemák 1 špetka sůl tuk na smažení Na dohotovení 130 g džem moučkový cukr na posypání Postup přípravy receptu 1 Nejprve připravíme kvásek. 2 Do části vlažného mléka rozdrobíme droždí, které pocukrujeme, zaprášíme moukou a vše rozmíchá
Podobné recepty jako Masopustní koblihy
Měkké perníčky
Z těsta uděláme bochník a necháme alespoň 1 den odležet na chladnějším místě. 3. Před přípravou znovu promícháme, rozválíme na pomoučeném vále na plát o tloušťce 2-3 mm, podle toho, jak chceme mít perníčky buclaté (upozornění - čím je těsto tlustší, tím snáze se perníčky rozlijí a ztratí původní tva
Podobné recepty jako Měkké perníčky
Čokoláda
Rychlá večeře: Bramborové noky se sýrovou omáčkou a bazalkou Ryby a mořské plody Treska skrei s paprikovým pyré a pažitkovými baby brambůrky Sladké Ananasový dort – retro moučník jako z cukrárny podle Mirky van Gils Slavíkové Přílohy Bramborové lokše podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů Rec
Podobné recepty jako Čokoláda
Domácí kysané zelí: Podrobný recept krok za krokem ...
PRIMA TIPY: Při odebírání vykvašeného zelí z nádoby používejte čistou dřevěnou vidličku nebo kleště, povrch zbylého zelí pak lehce nakypřete a uhlaďte. Kvasící zelí občas kontrolujte, pokud nad ním není dostatek šťávy, doplňte ji převařenou osolenou vychladlou vodou (20 g soli na 1 litr vody).
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí: Podrobný krok za krokem ...
Pomazánka z pečeného vepřového masa
Pomazánka z pečeného vepřového masa - recept: Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky a dáme do mísy, kam dáme i výpek z masa nebo sádlo. Přidáme drobně pokrájenou sterilovanou papriku,
Podobné recepty jako Pomazánka z pečeného vepřového masa
Ratatouille
1. Troubu předehřejte na 180 °C. Na troše olivového oleje nechte zesklovatět oloupaný a plochou stranou nože rozmáčknutý česnek a najemno pokrájenou šalotku. Česnek z oleje vyjměte, přidejte rajčata, provensálské bylinky, sůl a pepř.
Podobné recepty jako Ratatouille
Svíčková na smetaně
1. Svíčkovou osolíme, protkneme 2/3 slaniny nakrájené na klínky a na tuku zprudka po všech stranách opečeme. Maso za chvíli vyjmeme, přidáme zbytek na kostičky nakrájené slaniny, očištěnou na plátky nakrájenou zeleninu, cibuli a osmahneme do světlehněda. RADA: Podívejte se na VIDEO, jak nakrájet cib
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Domácí tatarská omáčka
1. Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza dostatečně zhoustla (cca 2,5 dcl). Do připravené majonézy přidáme podle chuti kostičky okurek, cibule a prolisujeme česnek. Ochutíme bílým vínem, cukrem,
Podobné recepty jako Domácí tatarská omáčka
Kaplická cmunda
Postup přípravy receptu. V kastrolu rozpalte sádlo a na něm orestujte cibuli nakrájenou na kostičky. Po pár minutách přidejte okapané zelí, osolte a opepřete. Zalijte 100 ml vody a poduste, asi 10 minut. Přidejte cukr a najemno nastrouhanou bramboru. Ještě pár minut restujte, až brambora změkne a za
Podobné recepty jako Kaplická cmunda
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Rychlá bábovka
Bramborové knedlíky
Postup přípravy receptu. 1. Ve velkém hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte dobře očištěné brambory. Slijte je a po vychladnutí je nastrouhejte na vál. Uprostřed udělejte důlek, do něj vyklepněte vejce, vsypte mouku a lžičku soli. Rukama rychle vypracujte měkké hladké těsto. RADA: VIDEO, jak
Podobné recepty jako Bramborové knedlíky
Francouzská cibulačka
Postup přípravy receptu. 1. Cibuli oloupejte a pokrájejte na tenká půlkolečka. V kastrolu rozehřejte máslo, dejte do něj cibuli a tymián, krátce je zprudka opečte a snižte teplotu. Na mírném plameni a za občasného míchání cibuli restujte asi 30 minut. Cibule zezlátne a změkne. RADA: Krájení cibule.
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka