Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept
Suroviny: mouka žitná, mouka hladká, olej, kmín celý, mléko, ocet, voda, cukr, sůl, droždí čerstvé, semínka slunečnicová. Domácí chléb, který provoní kuchyň, naladí chuťové buňky a láká k zakrojení pořádného kousku. Ať již s máslem nebo pomazánkou, vždycky bude….
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Žitný chléb z pekárny
Suroviny: voda, med, ocet, olej, mouka žitná chlebová, sůl, kvasnice. Suroviny dávám do pekárny postupně za sebou jak jsou uvedeny.Pekárnu zapínám na program celozrnný chléb, kůrka střední až tmavá, velikost 750….
Podobné recepty jako Žitný chléb z pekárny
Lehounký pšenično-žitný chleba recept
Suroviny: , cukr, , olej, sůl, kmín celý, kvásek, kaše bramborová, mouka žitná chlebová, mouka hladká. 1) Do pekárny dáme 150ml vody, cukr, droždí, 60g žitné a 110g hladké mouky a necháme projet program Těsto až do konce. 2) Pak přidáme zbytek….
Podobné recepty jako Lehounký pšenično-žitný chleba
Obyčejný žitno-pšeničný chléb recept
Suroviny: voda, olej, ocet, sůl, cukr, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín drcený, droždí sušené, semínka slunečnicová, semínka lněná, semínka sezamová. Do pekárny vložíme tekuté přísady, zasypeme sypkými, nakonec přidáme droždí.Po signálu přidáme semínka. Pekárnu nastavujeme na program Rychlý.
Podobné recepty jako Obyčejný žitno-pšeničný chléb
Dědův pšenično-žitný chléb recept
Suroviny: voda, olej, ocet, sůl, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, kmín celý, cukr, droždí sušené. Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, já jsem zapnula program základní bílý, střední velikost, kůrka tmavá (mám pekárnu moulinex)
Podobné recepty jako Dědův pšenično-žitný chléb
Pšenično žitný chléb recept
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, mléko, voda, ocet, olej, sůl, cukr, droždí, kmín drcený. Do pekárny vložíme vše tekuté a zasypeme sypkými surovinami.Nakonec přijde droždí.Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení tmavý.
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb
Domácí pšenično žitný chléb recept
Do domácí pekárny nalijeme 100 ml teplé vody, nasypeme sáček droždí a přidáme lžičku cukru. Zamícháme a na 20 minut zavřeme bez jakéhokoliv programu. Na těsto připravíme všechny suché ingredience a promícháme je.
Podobné recepty jako Domácí pšenično žitný chléb
Domácí pšenično-žitný chléb se semínky recept
1 lžička mletého kmínu špetka tymiánu 450 g pšeničné chlebové mouky 70 g celozrnné žitné mouky 180 g žitné chlebové mouky 50 g otrub 30 g droždí Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Domácí pšenično-žitný chléb se semínky
Pšenično žitný chléb z domácí pekárny
Pracovní postup: Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 330 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka, 210 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 400 g žitné tmavé chlebové mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžíci cukru s 23 g droždí a na druhou stranu nádoby dáme 2 lžičky soli.
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb z domácí pekárny
Pšenično-žitný chléb s vařeným bramborem a celozrnnou moukou ...
Suroviny: voda, sůl, kmín celý, brambory, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, ocet, olej, cukr, droždí. Suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké) a zapneme program Základní. Před třetím kynutím můžeme vytáhnout háky a těsto ve formě urovnat.Upečený….
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb s vařeným bramborem a celozrnnou moukou ...
Tmavý pšenično-žitný chléb recept
370 g vody. 2-3 lžičky oleje. 2 lžičky soli. lžička kmínu. 20 g ovesných vloček. lžíce pravidelně krmeného žitného kvásku. 150 g žitné chlebové mouky. 150 g pšeničné celozrnné mouky jemné. 200 g pšeničné chlebové mouky.
Podobné recepty jako Tmavý pšenično-žitný chléb
Obyčejný kváskový chléb recept
mouka polohrubá, mouka hrubá, olej, sůl, kmín celý, kvasnice. Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. ….
Podobné recepty jako Obyčejný kváskový chléb
Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...
Po dvaceti minutách pekáček s vodou z trouby vyndejte, teplotu snižte na 190 °C a nechte troubu odvětrat. Poté opět zavřete a pečte ještě dalších 20 minut. Chléb nechte vychladnout na mřížce. PRIMA TIP: Chleba krájejte až po vychladnutí, aby zůstal krásně v celku. Jednoduchý žitný chléb se špaldovou
Podobné recepty jako Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...
Žitný chléb z domácí pekárny
Žitný chléb z domácí pekárny? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Žitný chléb z domácí pekárny
Špaldovo-žitný chlebík z DP recept
Suroviny: voda, pivo světlé, sůl, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí, kvas žitný. Všechny suroviny dáme do formy pekárny - nejprve tekuté, pak sypké. Sůl dávám do vody, droždí nahoru na mouku, kvásek také, ale do opačného rohu….
Podobné recepty jako Špaldovo-žitný chlebík z DP
Žitno-pšeničný chléb II. recept
2 lžičky soli. 1 lžička cukru. 100 g hladké mouky. 50 g celozrnné pšeničné. 350 g tmavé žitné mouky. 1 lžička drceného kmínu. 1 lžička chlebového koření (kupuji v DM drogerii) 1,5 lžičky sušeného droždí nebo 1/2 čerstvého. sezamová semínka (nebo slunečnicová, lněnná ap)
Podobné recepty jako Žitno-pšeničný chléb II.
Kmínový pšenično-žitný chléb
Ingredience vložíme do nádoby pekárny takto: voda, olej, ocet, obě mouky a do jednoho rohu cukr a do druhého sůl. Doprostřed uděláme v mouce důlek a do něj nasypeme droždí a zahrneme. Zapneme program 1. - základní, basic. Až zazní signál, přidáme kmín.
Podobné recepty jako Kmínový pšenično-žitný chléb
Semínkový žitný chléb z domácí pekárny
Semínkový žitný chléb z domácí pekárny Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů) Množství: neuvedeno Obtížnost: Snadné Příprava: neuvedeno Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: neuvedeno (0 hlasů) Ohodnotit recept 1× přidáno do oblíbených Tisk Přidat do oblíbených Pracovní postup:
Podobné recepty jako Semínkový žitný chléb z domácí pekárny
Bramborovo-pšenično-žitný chleba / kváskový / recept
Suroviny: kvas žitný, jogurt bílý, mouka žitná chlebová, mouka hladká, brambory, sůl, kmín drcený, kmín celý, semínka lněná, koření chlebové, droždí. Na přípravu těsta použijeme pekárnu, která perfektně těsto propracuje. Do pekárny vložíme v pořadí: kvas, vodu, mouku, nastrouhaný brambor na….
Podobné recepty jako Bramborovo-pšenično-žitný chleba / kváskový /
Bílý chléb můj první z domácí pekárny recept
http://www.pangourmet.delonghi.com. Chléb je velmi chutný, jen se při krájení trochu více drobí. ---------------------. Při dalším pečení jsem 10% bílé mouky nahradila celozrnnou a 10% chlebovou pšeničnou (= 50 + 50 + 400 g) Uvařeno (2×) Přidat do oblíbených (39×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v r
Podobné recepty jako Bílý chléb můj první z domácí pekárny
Kmínový chlebík
1 lžíce jablečný ocet 250 g pšeničná chlebová mouka 250 g žitná chlebová mouka 2 lžička kmín 2 lžička sůl 1 lžička cukr 1 lžička droždí Postup přípravy receptu 1 Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.).
Podobné recepty jako Kmínový chlebík
Žitný chleba recept
Nakrájíme ho nejdříve po 12-24 hodinách od upečení. Poznámka autorky receptu Pekárnománie http://www.pekarnomanie.cz Recept asi jako první nabídla na fb M.Skalická Dušátková, jen zadělávala čistou vodou, bez podmáslí. Mám pocit, že s podmáslím je chleba chutnější. Uvařeno Přidat do oblíbených (78×)
Podobné recepty jako Žitný chleba
Domácí chleba z žitné mouky
Domácí chleba z žitné mouky - recept: Do hrnku dám opravdu malou špetku cukru a špetku soli, přidám rozdrobené kvasnice a zaliju vlažnou vodou tak, aby kvasnice byly potopené a necháme Blesk.cz
Podobné recepty jako Domácí chleba z žitné mouky