Špaldovo-žitný chlebík z DP
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 896 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,77 g |
Tuky | 12,34 g |
Vláknina | 50,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 442,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2016 14:55
4. 11. 2016 22:45
3. 11. 2016 21:27
3. 11. 2016 19:54
3. 11. 2016 17:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 16 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 19 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 11 minutami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 35 minutami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 43 minutami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 45 minutami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 50 minutami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 9 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 10 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 11 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22 receptů na pokrmy se špenátem: Zdravá zelenina má v kuchyni všestranné využití
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: dalamánky z dp špaldovo žitný chleb z pekárny zitno spaldovy chléb do pekárny špaldovo žitná bábovka špaldovo-žitný chlebík z pekárny spaldovo zitny chleb v pekarne
Suroviny: voda, pivo světlé, sůl, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí, kvas žitný
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
5 názorů