Francouzský zapečený chřest s parmezánem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Francouzský zapečený chřest s parmezánem je rychle připravená lahůdka. Připravujte ji z čerstvého zeleného chřestu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 svazeček zeleného chřestu
  • 2 lžíce másla
  • 150 g strouhaného parmezánu


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Chřest důkladně opláchneme a odlomíme dřevnaté konce. Osolenou vodu přivedeme k varu a připravený chřest vaříme do měkka asi 3 až 4 minuty.

Zapékací misku důkladně vymažeme máslem, vařený a na menší kousky nakrájený chřest do ní naskládáme, posypeme ho parmezánem a poklademe vločkami ztuhlého másla.

V předehřáté troubě vše krátce zapečeme dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Francouzský zapečený chřest s parmezánem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu francouzský zapečený chřest parmezánem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Francouzský zapečený chřest s parmezánem

Kde najít informace



×