Zavařené maso recept
Postup přípravy receptu. Syrové maso nakrájíme na libovolné kusy, promícháme s Pragandou. Vložíme do sklenic,přidáme 2-3 lžíce vody na sklenici, zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou.
Podobné recepty jako Zavařené maso
Zavařování v mikrovlnce recept
Postup přípravy receptu. Ovoce i s nálevem (dle vlastní receptury) naplníme do sklenic až po okraj tak, aby pod víčkem zůstalo volných jen asi 5 mm. Okraje sklenic osušíme a uzavřeme šroubovacím víčkem (nutné opravdu šroubovací víčko), ale nedotahujeme příliš pevně.
Podobné recepty jako Zavařování v mikrovlnce
Pomazánka z pečeného bůčku recept
Dělám podobnou z naloženého masa ( co zavařuji do sklenic) s přidáním sádla ( aby toho bylo více) a má to vždy úspěch jak píše Jana a to k večeři a rychlé pohoštění a svačina, když na chatu zajde nečekaná návštěva , nebo přijdou hladoví z lesa a chtěji něco zobnout a to okamžitě.
Podobné recepty jako Pomazánka z pečeného bůčku
Klobásy zavařené ve sklenici recept
Sklenice vyvařuji a víčka vyvařuji. Klobásy naskládám do sklenic, přidám sádlo, vývar z kůží - to všechno vychladnuté. Pak sklenice dobře uzavřu. Dám do zavařovacího hrnce a sterilizuji hodinu. Voda nesmí vařit, jen odskakují bublinky od dna. Po hodině odstavím z plotny a nechám ve vodě, do vychladn
Podobné recepty jako Klobásy zavařené ve sklenici
Uzené maso
Dřevo na uzení buk (tvrdé dřevo). Zavařujeme do sklenic (maso musí být zaplaveno vodou, můžeme ještě dosolit) 2 hodiny při 100 °C.
Podobné recepty jako Uzené maso
Špičková domácí paštika recept
Tuto paštiku vyzkouším,já dělám 2,5kg laloku nakrájím na kostky,přidám asi 5nakrájených cibulí,osolím,opepřím a upeču.Na upecené maso naliji 0,5kg umletých jater a nechám do druhého dne v chladu.Druhý den umelu spolu se 6vejci,dokořením,naplním do sklenic a nejméně hodinu zavářím.
Podobné recepty jako Špičková domácí paštika
Kadlíkova vepřojátrová paštika recept
Tématické fráze: zavařování paštiky zavařená domácí paštika zavařená paštika paštika z vepřové hlavy jak dlouho zavarovat pastiku jak dlouho vařit paštiku zavařování pastiky do sklenic jak zavařit paštiku konzervace paštiky zavařování paštik domácí paštika zavařená zavařovaná paštika zavařování domá
Podobné recepty jako Kadlíkova vepřojátrová paštika
Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic. 2 Zalijeme teplým nálevem a sterilujeme při 85 °C 30 min.
Podobné recepty jako Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Zeleninová příloha k masu, na topinky recept
Postup přípravy receptu. Zeleninu pokrájíme na kostičky, přidáme zbylé suroviny a povaříme doměkka. Ještě vřící naplníme do vysterilizovaných sklenic, zavíčkujeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.
Podobné recepty jako Zeleninová příloha k masu, na topinky
Vepřová konzerva recept
Dělám také,ale ze syrového masa,nakrájím na kostky dám do sklenic,přidám čajovou lžičku soli asi tak 1/2 dcl vody zavařuji 2 hodiny na 100 stupnů,nikdy se nekazí a dlouho vydrží,rychlo solí bych to nekazila.
Podobné recepty jako Vepřová konzerva
Domácí vepřovka recept
Naplníme do sklenice tak do 3/4. A zavíčkujeme. Sterilizujeme první den 2 hodiny na 100 stupňů a na druhý den ještě hodinu. Nepřidávám do masa ani česnek ani cibuli, nemám s tím dobré skušenosti. Nejlepší je to na čerstvý chleba s čerstvě nakrájenou cibuli nebo česnekem.
Podobné recepty jako Domácí vepřovka