Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku
Vepřový jazyk s rozmarýnem je chutné jídlo, které lze připravit rychleji v papiňáku. Jazyky se nejprve očistí a následně se vloží do tlakového hrnce. Přidá se sůl, rozmarýn a 300 ml s...
Jazyk vařený - vepřový
Vepřový jazyk je často opomíjenou surovinou, ale pokud víte, jak ho správně uvařit, odhalíte jeho skvělou chuť a jemnost. Tento kus masa má vynikající možnosti využití v kuchyni a...
Vepřový guláš
Vepřový guláš je chutné a syté jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Je to skvělá volba pro všechny, kteří mají rádi masité pokrmy s bohatou omáčko...
Manželův gulášek - za půl hoďky hotový v papiňáku
Manželův gulášek je rychlý a chutný pokrm, který zvládnete připravit za půl hodiny v papiňáku. Tento gulášek se vyznačuje jemně osmahnutou cibulkou, na kterou se přidává maso nakrá...
Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený
Vepřový jazyk se nejprve pečlivě vyčistí a poté se vaří s přidanou zeleninou a kořením. Po uvaření se jazyk zpracovává na částečně měkkou konzistenci a nakonec se peče v pivu, což mu dodává...
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková" je lahodné jídlo, které se připravuje vařením omytých jazyků v papiňáku. K jazyku se přidává sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list. Jazyk se vař...
Bažant s rozmarýnem
Bažant s rozmarýnem je pokrm, který začíná důkladnou úpravou bažanta – je potřeba jej opláchnout a krátce spařit, aby se zbavil nečistot. Po okapání se ochutí solí a uvnitř se um...
Vepřový jazyk na brusinkách
Vepřový jazyk na brusinkách je delikátní pokrm, který se připravuje vařením vepřových jazyků, které jsou předem opláchnuty. Tyto jazyky se vaří v tlakové pánvi s při...
Pečený vepřový jazyk na žampionech
Pečený vepřový jazyk na žampionech je chutné a aromatické jídlo, které kombinuje jemnost masa s vůní česneku a cibule. Před přípravou se nejprve důkladně očistí cibule,...
Divočák s rozmarýnem
Divočák s rozmarýnem je chutné jídlo, které se připravuje z dobře omytého masa, jež se prokládá slaninou a česnekem. Maso je třeba důkladně ochutit různými kořeními, aby se pro...
Tip na přípravu špenátu
Špenát je skvělou volbou jako příloha, která se skvěle kombinuje s vepřovým nebo uzeným masem. Je to jednoduchý a rychlý pokrm, který zvládnou připravit i méně zkušen...
Vepřový jazyk v omáčce z marinády
Vepřový jazyk v omáčce z marinády je lahodné jídlo, které se připravuje vařením vepřových jazyků spolu s kořením a zeleninou, dokud nejsou měkké. Tento proces trvá zhruba 50-60 minut v tla...
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
Vepřový jazyk v pikantní omáčce je pokrm, který se připravuje vařením jazyků spolu s mrkví, cibulí, celerem a různým kořením, podobně jako se připravuje základní vývar z masa. Po u...
Pečený vepřový jazyk
Pečený vepřový jazyk je chutné jídlo, které se připravuje tak, že se jazyk podélně rozřízne zespodu a potře se utřeným česnekem se solí. Do rozříznutého místa se vloží kousek slaniny. Pot...
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách je lahodné jídlo, které kombinuje jemný uvařený jazyk s chutí osmažené cibule a houbami. Příprava začíná rozehřátím sádla, na kterém se osmaží cibule do...
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Koňské nebo hovězí ragú je vynikající jídlo, které se připravuje v papiňáku. Nejprve se na dně papiňáku osmaží slanina, k níž se přidá sádlo. Na směs se následně přidá nakrájená cibulka,...
Pečínka s rozmarýnem a houbovým sósem
Pečínka s rozmarýnem a houbovým sósem je lahodné jídlo, kde hlavním prvkem je vepřová kýta. Ta je proříznutá a plněná šunkou, sýrem a marinádou, která se skládá z prolisovaného česneku...
Vepřové ledvinky s rozmarýnem, utopené bílým vínem
Vepřové ledvinky jsou připravované s chutným rozmarýnem a poté vařené ve bílem víně, což jim dodává výraznou a jemnou chuť. Před jejich úpravou je potřeba ledvinky důkladně omýt a připrav...
Cibulové bulky s rozmarýnem
Cibulové bulky s rozmarýnem jsou lahodné pečivo, které se skvěle hodí na snídaně nebo svačiny. Příprava začíná přípravou kynutého těsta, které většinou svěřuji domácí pekárně....
Pečený česnek s rozmarýnem
Pečený česnek s rozmarýnem je lahodná příloha, která propojuje intenzivní chuť česneku s vůní rozmarýnu. Příprava začíná rozpuštěním pečeného česneku, který zůstává v ce...
Vepřový fing z Bhútánu
Vepřový fing z Bhútánu je lahodné jídlo, které se připravuje s vepřovým masem, cibulí a rajčaty. Všechny ingredience se společně dusí v másle, což dodává pokrmu bohatou chuť a vůni. Při va...
Plněný uzený jazyk
Plněný uzený jazyk je pochoutka, která se skládá z uvařeného a nakrájeného uzeného jazyka. Na přípravu náplně se různé ingredience smíchají do kašovité konzistence. Ta...
Shirataki nudle příprava
Shirataki nudle mohou být skvělou volbou, pokud jste je ještě nezkusili, nebo jste měli špatnou zkušenost s jejich přípravou. Doporučujeme vám dát jim další šanci a vyzkoušet je podle...
Croissanty s jednoduchou přípravou
Tento recept na croissanty je jednoduchý a přístupný pro každého. Nejprve aktivujete droždí v teplém oslazeném mléce, což trvá přibližně 20 minut. Podle potřeby prosijete mouku a vmích...
Rychlé boloňské špagety
Boloňské špagety jsou rychle a jednoduše připravené jídlo, které nabízí lahodnou kombinaci těstovin a jemné masové směsi v bohaté omáčce. Tento pokrm je ideální pro okamži...
Uzené v zelenině
Uzené v zelenině je chutné jídlo, které kombinuje osmaženou cibulku s různými druhy zeleniny a hlívou ústřičnou. Zelenina se orestuje spolu s cibulkou, přičemž se do pokrmu přidávají...