Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

11. 2. 2011 13:51

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 455 kJ / 348 kcal
Bílkoviny7,98 g
Tuky27,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy15,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná by se mohly jazyky nakrájet na větší kousky a dát rovnou do omáčky. /Připomínalo by to asi "pajšl"/

Bohužel nemám foto, napadlo mě sem dát recept až bylo vše spapáno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta

2. 12. 2012 20:17

Můžu jenom doporučit,dnes jsme měli k obědu.

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 2. 2011 17:43

;-)Vladi:-Ojá ten knedlík úplně zazdila:-D:-Duž je tam:yes:dělala jsem z mikrovlnky:-*http://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...

vladi vladi

12. 2. 2011 13:54

Aničko-děkuji za foto-a kde jsou knedle? Ten tvůj recept musí být taky moc dobrý-to už svíčkovou připomíná doopravdy.Jinak všem děkuji za udělené bodíky.

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 2. 2011 13:21

Vladi,dělávám stejně,jen vynechávám mouku a přidávám skleničku Halali.Dnes to bylo bez Halali;-)Toto jídlo vařím večer,do hotového vývaru přidávám ocet a cukr,nechám převařit,vložím nakrájené jazyky,které přes noc krásně natáhnou a druhý den dodělám omáčku:-pTakto připravené jazyky nám chutnají víc,než svíčková s hovězím masem;-)Přikládám ti fotky ke tvému báječnému receptu:-*a další plusový bodík+6:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 2. 2011 18:32

:-p:yes::yes:

majda 2

11. 2. 2011 17:57

Bude dobré papáníčko!

Bibinka Bibinka

11. 2. 2011 17:01

Vladi, velmi dobrý nápad a zajisté to musí být dobré, máš 3.bodík:yes: a škoda, že není fotka, třeba to někdo brzy udělá;-)

Pajaska Pajaska

11. 2. 2011 16:41

To musí být moc dobré.Jazyk je jemné maso a takováto úprava je lahodná.:-p:yes:

k.radulka k.radulka

11. 2. 2011 14:55

jooo to můžu, vííííborná záležitost toto:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřový jazyk vepřový jazyk vepřový jazyk recept vařený jazyk recept s omáčkou vařený vepřový jazyk uprava vepřového jazyka veprovy jazyk vareny svícková z veprového jazyka recept na vepřový jazyk vepřový jazyk recepty recepty veprovy jazyk vepřové jazyky vepřový jazyk na svíčkovou svíčková z vepřových jazyků veprovy jazyk na smetane hovezi jazyk svickova hovězí jazyk doba vareni recepty z vepřového jazyka recept na vepřové jazyky veprove jazyky varene

Suroviny: jazyk vepřový, voda, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, zelenina kořenová, cibule, olej, mouka polohrubá, smetana

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VNYz