Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře…
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Korejská pálivá křidélka (Hot Wings) recept
Suroviny 3 porce. 2-3 křidélka (4-6 dílků) na porci. sůl. pepř. olej na smažení. Omáčka: 120 ml sojové omáčky Tamari. 60 ml kečupu, nejlépe domácí. 1 lžíce cukru nebo medu.
Podobné recepty jako Korejská pálivá křidélka (Hot Wings)
Červená řepa po řecku
Zbylo mi trochu řepy s česnekem a olejem z prvního dne, tak jsem vše pokrájela na drobno, k tomu trochu cibulky a sterilizované okurky na drobno. Okurek asi tolik co řepy. Zalila pár lžičkami láku s okurek a bylo to taky výborné. K chlebu s tav.sýtem nebo jako pikantní příloha-chuťovka.
Podobné recepty jako Červená řepa po řecku
Halušky se čtyřmi druhy sýrů recept
Těsto na halušky připravíme podle návodu, protlačíme sýtem na halušky do vroucí osolené vody a uvaříme. Scezené horké halušky hned promícháme s omáčkou a s nastrouhanou goudou. Servírujeme na talíře, sypeme nadrobeným balkánským sýrem (můžeme vynechat) a škvarečky.
Podobné recepty jako Halušky se čtyřmi druhy sýrů