Obalovaná vepřová játra na roštu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Obalovaná hovězí játra na roštu podávejte s bramborovou kaší nebo s opečenými brambory. Výbornou přílohou je i čerstvý salát ze sezónní zeleniny.
(celý recept)

Obalovaná hovězí játra na roštu podávejte s bramborovou kaší nebo s opečenými brambory. Výbornou přílohou je i čerstvý salát ze sezónní zeleniny....

Ingredience receptu

  • 500 g vepřových jater
  • 3 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 6 lžic jemné strouhanky
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Játra odblaníme , nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Pak je obalíme v trojobalu. Nejprve v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.

Rošt v předehřáté troubě potřeme olejem, položíme na něj jednotlivé obalené plátky a pečeme asi 20 minut.

Podáváme horké s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Obalovaná vepřová játra na roštu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu obalovaná vepřová játra roštu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Obalovaná vepřová játra na roštu


×