Obalovaná vepřová játra na roštu recept
HanaRohlenová
Obalovaná hovězí játra na roštu podávejte s bramborovou kaší nebo s opečenými brambory. Výbornou přílohou je i čerstvý salát ze sezónní zeleniny.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 500 g vepřových jater
- 3 vejce
- 4 lžíce hladké mouky
- 6 lžic jemné strouhanky
- olivový olej
- mletý černý pepř
- mořská sůl
Způsob přípravy
Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Játra odblaníme , nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Pak je obalíme v trojobalu. Nejprve v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
Rošt v předehřáté troubě potřeme olejem, položíme na něj jednotlivé obalené plátky a pečeme asi 20 minut.
Podáváme horké s vybranou přílohou.
Další recepty na Obalovaná vepřová játra na roštu.
Hledat podobné recepty na internetu jako Obalovaná vepřová játra na roštu