Jogurtový dip s mátou recept
Alena B.
Dip je omáčka, která se nepřelévá přes maso, ale podává se samostatně. Kousky masa do ní můžete namočit, podobně jako zeleninové karbanátky, falafel, ale také kukuřičné nachos, bramborové chipsy nebo nakrájené kousky zeleniny. Dip se často podává k chuťovkám a je to lehký pokrm, který povýší jídlo na další level.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 200 g bílého smetanového jogurtu
- 2 snítky máty
- citronová šťáva
- špetka soli
- špetka pepře
Způsob přípravy
Mátu umyjeme, osušíme papírovou utěrkou a najemno nasekáme.
Do misky vyklopíme jogurt, přimícháme nasekanou bylinku a směs dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
Další recepty na Jogurtový dip s mátou.
Hledat podobné recepty na internetu jako Jogurtový dip s mátou