Sdílet:

Znojemská omáčka recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření80 minPočet porcí4 porce

Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba i s rýží.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 5 sterilovaných okurek
  • 2 vejce natvrdo
  • 1,5 lžíce hořčice
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba i s rýží. Na oleji krátce osmahneme cibulku, kterou jsme si nakrájeli nadrobno. Pak k ní přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a trochu podlijeme vodou.

Dusíme až je maso měkké. Potom do omáčky přidáme nakrájené okurky, nakrájená uvařená vejce a hořčici. Omáčku zamícháme a ještě chvilku povaříme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Znojemská omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Znojemská omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu znojemská omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Znojemská omáčka

Kde najít informace



×