Pečené uzené koleno s černým pivem recept
Aby se pečené koleno lépe propeklo nařezejte kůži. Nakrájíme cibuli nahrubo, česnek na plátky. Přidáme kmín, sůl a podléváme černým pivem a vodou. Pečeme asi 2 hodiny. Uvařeno (2x) Přidat do oblíbených (56x) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Vepřové maso.
Podobné recepty jako Pečené uzené koleno s černým pivem
Rybí filet na citronu (Parní hrnec) recept
děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala parní hrnec, žádný návod atd. Dnes zkouším Váš recept :) Odpovědět JanaDorazinova 17. 3. 2013 12:57 ŠÁRKA: Taky jsem hledala recepty na parní hrnec, když jsem ho dostala. Odpovědět ŠÁRKA 17. 3. 2013 12:37 děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala p
Podobné recepty jako Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Boršč od Tefalu
10. 2005 21:05. Do moskevského boršče se skutečně přidává šunka a párek. Do kyjevského, který se připravuje ze stejného dílu hovězí a skopového masa se zase přidávají fazole, navinulá jablka, celerová nať a sladká paprika. Černigovský boršč se připravuje z vepřového masa, patizonů, jablíček a fazolí
Podobné recepty jako Boršč od Tefalu