Segedínský guláš z vepřového masa
Segedínský guláš z vepřového masa s houskovým knedlíkem je jídlo, které má spoustu příznivců. Chuť kysaného zelí ve smeta...
Segedínský guláš podle Romana Vaňka
Zakladatel Pražského kulinářského institutu a popularizátor nejen české gastronomie Roman Vaněk dobře ví, jak připravit s...
Hospodský vepřový guláš
Hospodský vepřový guláš podáváme s chlebem nebo s knedlíkem jako výborné syté hlavní jídlo. Máme-li rádi pikantnější jídl...
Pravý vepřový guláš recept
Pravý vepřový guláš. Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat. 4,8 (32×) RadekDusek. 11 ná
Podobné recepty jako Pravý vepřový guláš
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
175x. Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího. 4 porce.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Guláš z vepřové plece
Suroviny. 4 porce. 600 g vepřové plece bez kosti. 3 menší cibule. 3 lžičky červené papriky. 1 lžička drceného kmínu. 3 lžíce rostlinného oleje. 1 lžíce majoránky. 2 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Guláš z vepřové plece
Segedínský guláš recept
Suroviny: plecko vepřové, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř mletý, zelí kysané, mouka hladká, smetana. Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili – to je segedínský guláš. Šťavnaté vepřové maso a kyselé zelí dodávají jídlu….
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Guláš z vepřového plecka
Cibuli osmahneme do růžova na oleji,přidáme papriku a maso nakrájené na kstky,orestujeme,přidáme sůl,kmín a podlijeme horkou vodoua dusíme do poloměkka.Šťávu necháme vysmahnout ,maso zaprášíme moukou a přilijeme trošku vody a utřený česnek,potom maso vyjjmeme a omáčku rozšleháme a maso vrátíme a dod
Podobné recepty jako Guláš z vepřového plecka
Vepřový guláš IV. recept
Suroviny: maso vepřové, cibule, vývar, paprika, sůl, pepř, mouka hladká. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso.Zasmahneme.Opepříme. Poprášíme paprikou, můžeme malinko mouky.Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí masa ….
Podobné recepty jako Vepřový guláš IV.
Segedínský guláš z vepřového plecka
Segedínský guláš z vepřového plecka? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Segedínský guláš z vepřového plecka
Segedínský guláš podle Romana Vaňka
Ingredience receptu. 1 kg vepřového plecka. 500 g kysaného zelí. 3 - 5 cibulí. 5 stroužků česneku. 4 lžíce vepřového sádla. 2 zarovnané lžíce mleté sladké papriky. 1,5 l vývaru. 250 ml smetany na vaření.
Podobné recepty jako Segedínský guláš podle Romana Vaňka
Segedínský guláš z vepřového masa
Segedínský guláš z vepřového masa s houskovým knedlíkem je jídlo, které má spoustu příznivců. Chuť kysaného zelí ve smetanové omáčce je prostě jedinečná. Kysané zelí propláchneme studenou vodou, necháme okapat a pokrájíme ho na menší kousky. Polovinu másla rozpustíme v kastrole a osmahneme na něm ..
Podobné recepty jako Segedínský guláš z vepřového masa
Vepřový guláš na pivě recept
Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na oleji pěkně dozlatova, jako základ do každého guláše. Přihodíme nakrájené maso, spařená a oloupaná rajčata, kapie, houby a dusíme bez podlití asi 15 - 20 minut. Od chvíle, kdy se vydusí všechna voda z rajčat a hub již maso podléváme po troškách pivem. Asi za 3/4
Podobné recepty jako Vepřový guláš na pivě
Vinařský guláš recept
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle s kmínem do tmava, přidáme maso nakrájené na kostky 2,5 x 2,5cm a za občasného míchání opékáme, dokud se maso nezatáhne a šťáva se nevydusí na tuk. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, promícháme a ihned podlijeme vodou. Osolíme a při mírné teplotě po
Podobné recepty jako Vinařský guláš
Vepřový guláš
500 g vepřového masa z plecka; 70 g rajského protlaku; 2 lžíce mleté sladké papriky; 1 - 2 cibule podle velikosti; 1 - 2 stroužky česneku; Pracovní postup: Maso nakrájíme na kostky. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, mírně orestujeme, přidáme maso a krátce osmažíme .Podlije
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece recept
Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece 4,9 (19×) Bibinka 20 názorů 80 min 20. 8. 2013 16:14 Dvojitý guláš Bibinka Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 6 400 g hovězích líček 400 g vepřové plece 4 větší cibule 4 stroužky česneku 300 ml světlého piva (12°, ne moc hořké, nebo 10°)
Podobné recepty jako Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece
Guláš z plecka
Očištěné, umyté a osušené plecko nakrájíme na větší kousky. Na sádle pražíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, rajský protlak, česnek rozetřený se solí a kmínem, mletou červenou papriku, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do poloměkka. Občas dolijeme vodu a zamícháme. Přidáme umy
Podobné recepty jako Guláš z plecka
Hospodský vepřový guláš
800 g vepřového masa z plecka 400 g cibule 3 lžíce vepřového sádla sůl celý kmín mletá červená paprika mletý černý pepř pár kuliček nového koření 1 bobkový list 2 lžíce hladké mouky špetka sušené majoránky 1 kostka masového vývaru 3 stroužky česneku 1 lžíce rajčatového protlaku
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš
Srnčí kotlíkový guláš recept
plecko srnčí, cibule, brambory, masox, fazole červené v chilli, sůl, paprika, sádlo, koření na divočinu. Na sádle osmahneme cibuli do růžova, zasypeme sladkou paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso, masox, koření a přisolíme. Dusíme téměř do….
Podobné recepty jako Srnčí kotlíkový guláš
Vepřovo-drůbeží guláš recept
Rozehřejeme sádlo a vyškvaříme si slaninu nakrájenou na kostičky. Nakrájenou cibuli osmahneme na základě slaniny a sádla. Omyté nakrájené maso opečeme ze všech stran na cibulce se slaninou a sádlem. Okořeníme pepřem, oběma paprikami, česnekem a chilli papričkou, podlijeme vlažnou vodou a necháme zvo
Podobné recepty jako Vepřovo-drůbeží guláš
Vepřový guláš
1 Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout.
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Guláš s rajčaty
Mezitím fazolky překrájíme, z rajčat vydlabeme vnitřek (ale nic nevyhazujeme!) a dužinu nakrájíme na kousky. Vepřové kostky přidáme do šťávy k hovězímu masu, orestujeme, zalijeme zbytkem vývaru, přidáme vnitřky vydlabaných rajčat a dusíme asi 20 minut. Nakonec do takto připraveného guláše nastrouhám
Podobné recepty jako Guláš s rajčaty
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami recept ...
houbový guláš s bramborami. Suroviny: plec vepřová, brambory, houby, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, kmín celý, sádlo, sůl, pepř čtyř barev. Na sádle osmažíme proužky cibule do tmavé barvy. Přidáme větší kostky vepřového masa a opékáme. Až se maso zatáhne a pustí šťávu,
Podobné recepty jako Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami ...
Segedínský guláš recept
Segedínský guláš. Dušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově náročné. Podáváme ho s chlebem, houskovým knedlíkem nebo špeclemi.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Guláš z vepřové krkovice
80 min 4 porce. I vepřové maso se hodí pro přípravu guláše. Ten se dá uvařit z plecka, ramínka nebo krkovice. Když si vyberete pro přípravu tohoto pokrmu krkovičku, je lepší sáhnout po libovějším kousku. Tuk je sice nositelem chuti, ale při přípravě dušením se nevypeče a “tlusté” maso nechutná hlavn
Podobné recepty jako Guláš z vepřové krkovice
GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY recepty.cz
Postup přípravy receptu. 1. Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité.vývarem velmi mírně 30 minut vaříme. Mezitím rozkrájíme na kolečka očištěnou a opranou mrkev a pórek.
Podobné recepty jako GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY y.cz