Djuveč (džuveč) recept
Poznámka. Jako přílohu lze dát ještě čerstvý chlebík, nebo uvařím brambory či rýži extra a použiji jako přílohu. Dělám minimálně 1x do měsíce a třeba jen ze dvou, nebo jednoho druhu masa.
Podobné recepty jako Djuveč (džuveč)
Srbský džuveč recept
Postup přípravy receptu. Do velké pánve hodíme na kostičky nakrájenou slaninku, přidáme sádlo a vyškvaříme do voňava a křupava. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, česnek na plátky a maso pokrájené na menší kostky.
Podobné recepty jako Srbský džuveč
Džuveč II.
Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika, pepř, sůl, podlije se vodou a nechá se dusit do poloměkka.
Podobné recepty jako Džuveč II.