Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srbský džuveč

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

17. 5. 2013 12:34

Suroviny

Porce: minim. 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 058 kJ / 2 643 kcal
Bílkoviny152,67 g
Tuky134,98 g
Vláknina41,46 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,29 g
Sacharidy190,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ač to podle fotek nevypadá, je to moc dobré.

Zdroj: ŽenyproŽeny.cz autor Fája, čímž velmi děkuji za chutný pokrm.

( trochu mnou upraveno )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana votrubová

5. 2. 2017 10:01

:-):yes:výbborné

ivulinka ivulinka

20. 5. 2013 12:03

Tohle jsem nikdy nejedla, ale vím už nyní, že bych si pochutnala moc, páč je to plné zdravých věcí a hlavně zeleniny:-!:yes::-p

aisha

19. 5. 2013 05:21

Moc dobre jidlo..v Tvem podani vypada velmi lakave..:yes::yes:

rebeka rebeka

18. 5. 2013 09:29

magdalenka::-D:-D:-D:yes:

danielle72 danielle72

18. 5. 2013 09:15

magdalenka: Super nápad:yes:, já to tak taky dělám:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

18. 5. 2013 09:09

rebeka: a čo keby si tie fotky pravidelne na striedačku (zhruba po 2 hodinách) prehadzovala???:-D

rebeka rebeka

18. 5. 2013 08:00

Anna Kocikova: hele, tak se domluvte s Bibi, joo:-? ta tam chce šťávičku, ty to chceš ostré.. nebudu to furt přehazovat:-S:-D:-D:-D:-D
děkuju všem za shlédnutí receptu a hezké komentíky, díky:-K

hanes24

18. 5. 2013 03:25

Paráda:-!:-!:yes::yes::yes::yes::-)):-)):-))Hodnotím kladně:-!:-!:-!:yes:DOstal jsem takovou mlsnou, že si musím jít namazat chleba sádlem

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 5. 2013 00:03

Ta poslední fotka je krásně"ostrá":-Kale protože je to hlavně o jídle,jako takovém,tak je to náramná bašta:-p:yes::yes:

AniCiz

17. 5. 2013 21:17

AniCiz

17. 5. 2013 21:17

:yes::-*:-*:-K:-K:-K

rebeka rebeka

17. 5. 2013 18:58

Bibinka: tu jsem tam měla původně jako hlavní.. tak je zpět.. lepší;-):-?:-D
děkuji všem:-)

Bibinka Bibinka

17. 5. 2013 17:10

rebeka:Rebí, džuveč je náše oblíbené jídlo, mám tu i recept, trochu jiný, nejvíc se mi líbí ta 3.fotka, je tam vidět jaké je to šťavnaté jídlo;-) a dávám ti 9.boda:yes:

jarka skrobakova

17. 5. 2013 16:29

Moc pěkný recept i foto :yes::yes::-K

maris maris

17. 5. 2013 13:57

magdalenka: v Bulharsku, v Turecku jsem nebyla, ale pokud vím, má původ právě v Turecku, odkud se rozšířil dál na Balkán:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: džuveč srbské rizoto džuveč recept recept na džuveč drůbeží džuveč srbské rizoto recept džuveč v pomalém hrnci jehněčí džuveč džuveč bulharsko recept dzuvec džuveč.cz recepty džuveč džuveč.cz džuveč recepty džuveč s rybou dřuveč srbský dřuveč recepty na dzuvec recept na srbské rizoto srbské plátky

Suroviny: maso jehněčí, slanina, sádlo, cibule, česnek, lilek, kedlubna, lusk paprikový, rajče, brambory, rýže, nať petrželová, vývar, pepř drcený, sůl

TopRecepty.cz

Srbský džuveč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDPY