Sdílet:

Jablečná omáčka recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí6 porcí

Jablečná omáčka bude výtečná třeba k vepřové pečeni. Můžeme ji podávat teplou i studenou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 velká jablka
  • 50 g cukru krupice
  • 2 proužky citronové nebo pomerančové kůry
  • voda


Způsob přípravy

Jablečná omáčka bude výtečná třeba k vepřové pečeni. Můžeme ji podávat teplou i studenou. Protože víme, jak jsou jablka zdravá, neuškodí občas si ji uvařit. Jablka omyjeme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Nasypeme je do hrnce, přidáme cukr a citronovou nebo pomerančovou kůru a vše zalijeme asi 200 ml vody.

Vše přivedeme k varu a za občasného zamíchání pomalu vaříme asi 20 minut. Odstraníme pomerančovou kůru a měkká jablka rozmačkáme na hladkou kaši.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jablečná omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jablečná omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jablečná omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jablečná omáčka

Kde najít informace



×