Smažené kalamáry v těstíčku Kari recept
Postup přípravy. Zmrazené Kalamari necháme trochu povolit, aby tam nebyl případně led či námraza. Připravíme si těstíčko z vejce, mouky, mléka, kari a osolíme. Hustotu těsta je potřeba upravit tak, aby se kroužky dobře balily, ne příliš řídké.
Podobné recepty jako Smažené kalamáry v těstíčku Kari
Smažené kalamáry v těstíčku recept
Postup přípravy. Kalamáry necháme rozmrazit, osušíme a vložíme do marinády z vína, oleje, citronu, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Na těstíčko rozšleháme vajíčko s vínem a mlékem, vmícháme mouku a špetku soli. Těstíčko by mělo být poměrně husté, aby na kroužkách drželo. Kalamáry namáčíme do
Podobné recepty jako Smažené kalamáry v těstíčku