Angreštová omáčka recept
Lukáš Svítil
10 min4 porce
Angreštová omáčka pochází z polské kuchyně a výborně pasuje hlavně k drůbežímu masu a vařenému masu. Tady je recept.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 40 dkg čerstvého angreštu
- 3 dl vody
- 3 dkg krystalového cukru
- 1/4 litru mléka
- 5 dkg hladké mouky
- sůl
Způsob přípravy
Očištěný angrešt zalijeme vařící vodou, přidáme cukr a uvaříme doměkka. V mléce rozmícháme mouku, přidáme k angreštu, trochu osolíme a necháme zavařit.
Potom prolisujeme a podáváme k vařenému masu.
Další recepty na Angreštová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu angreštová
omáčka
.
Hledat podobné recepty na internetu jako Angreštová omáčka