Angreštová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Angreštová omáčka pochází z polské kuchyně a výborně pasuje hlavně k drůbežímu masu a vařenému masu. Tady je recept.
(celý recept)

Angreštová omáčka pochází z polské kuchyně a výborně pasuje hlavně k drůbežímu masu a vařenému masu. Tady je recept....

Ingredience receptu

  • 40 dkg čerstvého angreštu
  • 3 dl vody
  • 3 dkg krystalového cukru
  • 1/4 litru mléka
  • 5 dkg hladké mouky
  • sůl


Způsob přípravy

Očištěný angrešt zalijeme vařící vodou, přidáme cukr a uvaříme doměkka. V mléce rozmícháme mouku, přidáme k angreštu, trochu osolíme a necháme zavařit.

Potom prolisujeme a podáváme k vařenému masu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Angreštová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Angreštová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu angreštová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Angreštová omáčka


×