Rotkohlsuppe z červeného zelí recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Velmi zdravá sezónní polévka nabitá vitamíny. Hit letošního podzimu ze kterého budete velmi nadšení a zároveň nezatíží vaši peněženku. Vyzkoušejte červené zelí trochu jinak a připravte si tuto lahodnou moderní polévku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g brusinek
  • 1 hlávka červeného zelí
  • 2 vejce
  • 200 ml zakysaná smetana
  • cukr
  • pepř
  • ocet
  • sůl


Způsob přípravy

Čerstvé brusinky povaříme ve vodě, dokud nepraskají. Sušené předem namočte a pak povaříme doměkka. Propasírujte je přes síto.

Zelí nakrájejte nadrobno, dejte ho vařit a přidejte k němu brusinky i se šťávou a vše vařte doměkka.

Mimo oheň vmíchejte rozšlehaná vejce a smetanu a poté polévku dochuťte – má mít jemně sladkokyselou chuť. Nakonec vše rozmixujeme do jemného krému. Podáváme s vařeným vejcem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rotkohlsuppe z červeného zelí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu rotkohlsuppe červeného zelí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rotkohlsuppe z červeného zelí

Kde najít informace



×