Pečený divočák recept
Jak zpracovat kořenovou zeleninu. Na dno pekáče dáme trochu nastrouhané zeleniny, s cibulí, česnekem a slaninou, vše promíchané v jedné misce. Na zeleninu naskládáme maso a opět trošku zeleniny. Přidáme koření - od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. Pekáč zakryjeme, podlijeme vodou a dáme péct na 250
Podobné recepty jako Pečený divočák
Zavařené maso recept
Syrové maso nakrájíme na libovolné kusy a promícháme s Pragandou. Jak zavařit maso. Domácí masové konzervy přijdou vhod jako rychlý oběd či večeře Vložíme do sklenic, přidáme 2-3 lžíce vody na sklenici, otřeme okraje čistou utěrkou a zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou.
Podobné recepty jako Zavařené maso
Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě
Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě Zdroj: iStock 63x Maso ve vlastní šťávě patří mezi oblíbené pohotovostní suroviny, které se vyplatí mít ve spíži. Protože je maso už uvařené, stačí jen orestovat cibuli, na ni vyklepnout sklenici masa a během chvíle připravit rychlou a chutnou večeři.
Podobné recepty jako Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě
Zavařené vepřové maso recept
Syrový maso prosolím rychlosolí,zůstane hezky růžový,přidávám i trochu kmínu,v míse promíchám a nacpu do sklenic asi 3 cm pod okraj a přidám ještě do každý sklenice lžíci vody.Vařím jenom jednou 3 hodiny,vařit dvakrát se mi zdá zbytečný,a vepřovky jsou perfektní.Děláno x-krát..
Podobné recepty jako Zavařené vepřové maso
Divočák po myslivecku
Divočák po myslivecku Divočák po myslivecku 3.3 hodnotilo: 16 doba přípravy: neuvedeno obtížnost: střední Nahrát fotku Suroviny počet porcí: neuvedeno kančí maso 200 ml červené víno 1 lžíce tymián 2 ks bobkový list 4 stroužek česnek 2 lžíce rostlinný olej 3 ks cibule 2-3 sůl pepř mletý chlebová kůrk
Podobné recepty jako Divočák po myslivecku
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Postup přípravy. Na rozpáleném sádle v kastrole osmahnu na kostičky nakrájenou slaninu. Poté vsypu nadrobno nasekané cibule a česnek. Nechám zesklovatět a pak přidám na větší kostky nakrájené maso, které nechám prudce zatáhnout.
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku recept
Suroviny. 4. 1/2 kg kotlet z divočáka. 1 cibule větší bílá. 5 stroužků česneku (posekaných na drobno) 1/2 ČL mleté pálivé papriky (nemusí být) 150 g rajčatové pyré. 0,75 litru vývaru vepřového. 20 kuliček brusinek sušených.
Podobné recepty jako Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku
Maso z divočáka s česnekem recept
Postup přípravy. Mäso umyjeme, osolíme a potrieme cesnakom a okoreníme mletým čiernym korením. Slaninu vyškvaríme, pridáme na panvicu mäso a pomaly prikryté dusíme. Počas pečenia podlievame vodou s octom. Upečieme do červena.
Podobné recepty jako Maso z divočáka s česnekem
Zavařené maso na dovolenou
sůl voda Postup přípravy receptu 1 Maso dáme po kouscích do umytých zavařovacích sklenic. Do každé sklenice dáme malou lžičku soli a 1,5 dcl vody. Pokud máme kousek kůže, dáme na maso. Vytvoří se pak chutný rosol. Ale pokud není, nemusí být. Sklenice zavřeme a zavařujeme 2,5 hodiny při 100 °C. 2
Podobné recepty jako Zavařené maso na dovolenou
Játra z divočáka po myslivecku recept
Postup přípravy Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet. Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme, podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu. Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme.
Podobné recepty jako Játra z divočáka po myslivecku
Divočák s rozmarýnem recept
Suroviny: maso, slanina, česnek, sádlo, olej, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, rozmarýn, masox, ořech muškátový, kmín drcený, koření, koření na vepřové maso, koření na steak, koření gyros
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Ragú z divočáka recept
Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat).
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Guláš z divočáka recept
Když se maso zatáhne a rozvoní, přidáme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo, chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakovém hrnci, v klasickém hrnci cca 1,5 hodiny. Záleží na velikosti kousků masa. Nakonec za
Podobné recepty jako Guláš z divočáka
Ragú z divočáka na švestkách
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Česnek Citronová kůra Hladká mouka Jalovcové bobule Karotka Maso z divočáka Pepř mletý Rajčatové pyré Rostlinný olej Rozmarýn Šalotka Sůl Sušené švestky Tymián Vývar.
Podobné recepty jako Ragú z divočáka na švestkách
Perkelt z divočáka recept
Perkelt dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni přibližně hodinu, občas hrncem jemně zatřepeme. Pak odklopíme pokličku, přidáme víno, rajský protlak, pokrájené papriky, případně umletý pepř a sůl. Promícháme a dusíme bez pokličky do změknutí masa. Podle potřeby dolijeme ještě během dušení troškou
Podobné recepty jako Perkelt z divočáka
Recept Zavařené mleté maso se zeleninou na tousty,na ...
Recept Zavařené mleté maso se zeleninou - na tousty,na špagety nebo dát pod dušené maso nenalezen - Recepty.cz - On-line kuchařka. Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce. Recepty.cz. Zavařené mleté maso se zeleninou - na tous
Podobné recepty jako Recept Zavařené mleté maso se zeleninou na tousty,na ...
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Postup přípravy receptu. 1. V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky. RADA: Jak správně nakrájet cibuli jednoduše a
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Zavařené citróny recept
Postup přípravy. Svařit 1,5 litru vody s 1 kg cukru krupice (do rozpuštění cukru), nechat chvilku zchladnout. Ostrouhané citrony nakrájet na slabá kolečka, naskládat do zavařovací sklenice, zalít cukerným nálevem, zavíčkovat a zavařit (cca 10 min. od doby varu).
Podobné recepty jako Zavařené citróny
Kančí se šípkovou omáčkou
Postup přípravy. Na másle se sádlem orestujte nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, pak přidejte nakrájenou cibuli a restujte dozlatova. Vsypte cukr a nechte zkaramelizovat dohněda, aby měl základ tmavší barvu. Přilijte ocet a nechte zcela odpařit.
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem recept
Postup přípravy. Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme. Podusíme a zahustíme moukou s vodou.
Podobné recepty jako Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem