Domácí chlebík recept
Tak chleba upečen,vypadá dobře,uvidíme jak bude chutnat.Hezky vyběhl, a to jsem měla jen 10hod.kynutí.Je ale pravda že jsem dala celý pytlík suš.droždí,protože 1/2lžičky mi přišlo málo.Celý pytlík je na 500g mouky a já měla asi dohromady 600g mouky,ale v poho.Je krásný Jen malá rada, až budete rvát
Podobné recepty jako Domácí chlebík
Španělské tapas recept
Prapuvodni vyznam slova tapa(s) je odvozen od slovesa tapar = prikryt, zacpat, coz v praxi (v tavernach) znamenalo prikryt sklenici ci karafu vina napr. krajicem chleba, aby do nich nepadal hmyz ci prach. Pote existuje nekolik hipotetickych legend, jak se z tohoto obyc. zvyku stal fantasticky spanel
Podobné recepty jako Španělské tapas
Domácí chleba
Dělám chleba z chebové mouky celozrnné žitné (200g) a pšeničné (300g) a půl kostičky droždí. Někde jsem četl,že se má po 2 hodinách vykynutí těsto znovu zapracovat a zapracovat do něj případně semínka. Těsti mi pak ale ani po 3 hodinách moc nevykyne. Trochu jo, ale žádná sláva.
Podobné recepty jako Domácí chleba