Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské tapas

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 6. 2014 11:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 676 kJ / 401 kcal
Bílkoviny2,80 g
Tuky37,82 g
Vláknina7,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 476 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy8,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Španělské tapas a Sangria s ledem je báječná kombinace pro nadcházející letní večery. A čerstvě upečená bagetka s rozmarýnem ještě znásobí kulinářský zážitek;-))

Španělské tapas jsou jako na3e jednohubky nebo obložené chlebíčky;-)

odkaz na youtube video: www.youtube.com/watch?v=x6gIUrQvUV4

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

25. 6. 2014 19:20

Myslím, že toto by mi chutilo...:yes: a krásne sa hráš s fotkami.;-)

radiator radiator

25. 6. 2014 16:04

Děvčata, jak vidím, je to všude stejné;-)

spagetka spagetka

25. 6. 2014 15:59

maris: Maru, ono to dycky nejde, neb rodinka přes bar už kouká, co se u sporáku děje a jak viděj foťák, tak hromově - ale néé, už záááás :-D:-D:-D:-D:-D

maris maris

25. 6. 2014 15:33

danielle72::-D:-D - to musíš nejdřív fotit a teprve potom přiznat, že už je jídlo hotový:-))

danielle72 danielle72

25. 6. 2014 15:12

radiator: Mě to taky baví, moooc;-)

A setkává se to u Tebe vždycky s pochopením? Já si občas vyslechnu: pojď už prosím tě konečně jíst, už to aranžuješ a fotíš pů hodiny, zase to budeš mít studené, ty fotky ti zaberou víc času než samotná příprava jídla...:-S

Ale co, kdo chce, pochopí, že? ;-):-):-K

A mimochodem, moc pěkný recept :yes:

radiator radiator

25. 6. 2014 11:34

Jana Remkova:Díky Jani, focení i hraní s fotkama mě baví:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 6. 2014 11:14

Máš krásné fotky, hezky si s něma pohraješ. A líbí se mi tvé postupy.:-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 6. 2014 13:24

Pěkné :yes:

radiator radiator

17. 6. 2014 11:23

magdalena66: Jééé Magdalenko, na jihu Francie-Montpellier mám příbuzné;-) Jinak máš pravdu, tapas má hodně variací.
Na na posezení s přáteli to je rychlé rozmanité občerstvení, které se připraví předem a pak je více času na přátele:-)):-:-K

magdalena66 magdalena66

17. 6. 2014 11:07

No krasa ! Bydlim tady na jihu Francie u Spanelskych hranic, tudiz si davame tapas velice casto - jen co vyrazime na vylet za hranice, ale i tady se to hodne dela. Je to bajecne a tech druhu tapas je nekolik desitek, ne-li stovek...Skvele na vecerni posezeni s prateli ;):yes::-p

radiator radiator

17. 6. 2014 10:19

maris:Díky maris, ale je to taky děsný žrout času, ostatně jakákoliv činnost s počítačem, určitě to taky znáš, dáš vařit brambory, sedneš si jen na chvíli;-) k počítači a bramory jsou rozvařené:-O;-)

maris maris

17. 6. 2014 09:44

radiator: hraješ si s fotkama moc hezky;-):-):yes::yes:+

radiator

17. 6. 2014 09:42

Bibinka:Ahoj Bibinko, děkuji za bodík. Španělsko máme také rádi a naším oblíbeným místem je Andaluzie-Novo Sancti Petri s kilometry dlouhými písečnými plážemi, ale i jejich nádherné vnitrozemí s rozmanitými přírodními i architektonickými scenériemi. Jinak fotografování je mým koníčkem a tak si s programy na úpravu fotek ráda hraji;-)

Jitkas

17. 6. 2014 08:48

Prapuvodni vyznam slova tapa(s) je odvozen od slovesa tapar = prikryt, zacpat, coz v praxi (v tavernach) znamenalo prikryt sklenici ci karafu vina napr. krajicem chleba, aby do nich nepadal hmyz ci prach. Pote existuje nekolik hipotetickych legend, jak se z tohoto obyc. zvyku stal fantasticky spanelsky "stravovaci" fenomen.

bionka bionka

17. 6. 2014 08:42

pekné, pekné ... mooc pekné
dík za inšpiráciu:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tapas recepty tapas tapas recept co je tapas recepty na tapas recept tapas recept na tapas co je to tapas recepty tapas španělské jednohubky jídlo tapas španělské národní jídlo španělské jídlo španělské recepty tapas jídlo špaňelská jídla jednohubky tapas tapaz španělské jídla recepty tapaz recept

Suroviny: olivy černé, kapary, ančovičky v oleji, česnek, šťáva citronová, kůra citronová, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř mletý, ančovičky v oleji, sýr tvrdý, meloun galia, šunka sušená, maso mleté, sůl, pepř, česnek, pažitka, kečup ostrý, bazalka čerstvá, rozmarýn, tymián, koření oregáno

TopRecepty.cz

Španělské tapas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVGr